[多圖比較]五毛又出動膠化強姦案討論

242 回覆
129 Like 4 Dislike
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

唔識就唔係?goodest logic呀五毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你連指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

波台 = 5毛?

OP 本post #1 嘅理據係撚講緊波台, 選擇性失明
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你無指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

條on9日日嗌祖國祖國咁post親中共新聞都唔覺得自己係五毛。使唔使咁入戲呀撚樣

咁就係你唔啱喇, 賊又點會認自己係賊先得架

衰在冇乜演技
中聯辦筆直唔夠請班垃圾返黎spin柒哂
驚死你唔知佢地係五毛
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你連指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

波台 = 5毛?

我講佢屈毛都唔係講緊post #1
我講緊巴菲特巴打wor
醒少少可以嗎?

你講邊個都好, 你都係無畀理據, 唔好轉移視線
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

波台 = 5毛?

呢個你自己講
但好多五毛都曾經喺波台留過言
扮唔係五毛
弱智logic唔好唔怪你
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

屈? 人哋有拎理據出嚟喎, 你無指出佢理據有咩問題(如有)都無就話佢屈? 咁係你屈佢屈毛咋喎

條on9日日嗌祖國祖國咁post親中共新聞都唔覺得自己係五毛。使唔使咁入戲呀撚樣

衰在冇乜演技
驚死你唔知佢地係五毛

有budget 又點? 好人好者邊個想做狗?
點解樓主可以24x7屈毛 係咪雙失廢青
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

衰在冇乜演技
驚死你唔知佢地係五毛

有budget 又點? 好人好者邊個想做狗?

咩狗呀
屎黎咋

有圖都叫屈呀?
盲撚左呀你
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

波台 = 5毛?

我講緊巴菲特巴打wor
醒少少可以嗎?

佢貼一張波台post就話人5毛合理?😂

又轉移視線? 你無畀理據就係有問題. 人哋無畀理據你可以去問佢.

有圖都叫屈呀?
盲撚左呀你

你係咪雙失廢青姐

OP 邊度屈? 佢提嘅理據你覺得有咩問題?

有圖都叫屈呀?
盲撚左呀你

好有說服力
關愛座hunter真係好撚勁,一個人揭露曬連登荒謬

認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

波台 = 5毛?

我講緊巴菲特巴打wor
醒少少可以嗎?

又轉移視線? 你無畀理據就係有問題. 人哋無畀理據你可以去問佢.

我理據咪就係一張波台圖唔 = 5毛囉
你真係好on9😂
唔想理你了😂

張圖有乜問題? 點解張圖你覺得唔夠理據? 你乜都無講就一口咬定人屈毛, 你呢啲就真係叫做屈
呢個post自動化唔使我推
幾好幾好
認真
樓上巴打我都唔識
請樓主唔好亂咁屈毛

請唔好再屈毛

波台 = 5毛?

我講緊巴菲特巴打wor
醒少少可以嗎?

我理據咪就係一張波台圖唔 = 5毛囉
你真係好on9😂
唔想理你了😂

張圖有乜問題? 點解張圖你覺得唔夠理據? 你乜都無講就一口咬定人屈毛, 你呢啲就真係叫做屈

on9仔😂

畀唔到理據就想求其用人身攻擊嚟過骨
依家勁到一張波台假膠圖已經可以做5毛證據😂

叫你指出張圖問題所在, 你咩理據都唔講, 但不斷聲稱張圖不足以做理據
你咁樣係玩緊訴諸斷言謬誤
呢個post自動化唔使我推
幾好幾好

你唔好諗住趁機偷懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞