呢段笑波仔fans meeting有冇一個係過18歲?

179 回覆
447 Like 11 Dislike
大家誤會樓主啦
佢係想show 張cert 證明自己參加過
但佢無話過係Stanford 畢業
大家誤會樓主啦
佢係想show 張cert 證明自己參加過
但佢無話過係Stanford 畢業

啱呀大家唔好推啦
樓上班傻仔見到樓主史丹福酸到

串人唔夠18歲,但現實係比樓主屌打的垃圾ive 仔
人地現實係人中龍鳳,你地班酸民蟻民

好多on9都好鐘意po自己d分同cert上黎,因為單憑文字真係唔覺佢地有咁既學歷
得啦知你高分低能
成日話現實屌打人,睇得出樓上現實心理好唔平衡

好多on9都好鐘意po自己d分同cert上黎,因為單憑文字真係唔覺佢地有咁既學歷
得啦知你高分低能
成日話現實屌打人,睇得出樓上現實心理好唔平衡

下面全部U 即刻用名姐住
仲小學雞過睇笑波子果班
舊登好似都冇咩貼cert串人之類既野
係呢個po都有兩件
而家啲90後新一代
舊登好似都冇咩貼cert串人之類既野
係呢個po都有兩件
而家啲90後新一代

因為up圖方便咗
見到自己😂
代表佢d質素係得小學雞欣賞,智商高少少都唔會睇佢d垃圾on9野晒時間 btw咁多條撚樣既打手既

所以點解樓主要去睇呢?

正如大人唔會走去睇兒童節目一樣 因為明知係做比細路仔睇

係有班準大人要證明自己大個仔喇 就要去踩班細路仔睇on9野
樓主到時見工要記得好似你今次咁show你張靚沙紙出黎喎 加分架

想講 首先唔深究樓主係咪你口中人中龍鳳

俾人串兩句就post cert 呢個行為好幼稚

串人18歲未夠好撚成熟
人地真係串得起你,佢做到的野你呢一世都無可能做到
呢張cert佢絕對貼得起串得起
你都係番屋企啦

咁就串得起?未見過世面?

酸到

我唔係人中龍鳳啦 唯有靠google 但我覺得樓主張"cert"有少少似呢款

which is 同一般Stanford 既cert 格式係唔同既

見你幫樓主護航咁積極 俾多個角度你諗下

樓主麻煩你出黎解釋一下

柒撚左就即刻搬返樓豬出黎解釋 肉唔肉酸d
圖已cap,樓主以後一開po,個個都知佢係名校生
樓主已經潛咗入地核
樓主 ho ball
留名樓主上水
留名等解釋
好cringe
做乜撚野

串人18歲未夠好撚成熟
人地真係串得起你,佢做到的野你呢一世都無可能做到
呢張cert佢絕對貼得起串得起
你都係番屋企啦

咁就串得起?未見過世面?

酸到

我唔係人中龍鳳啦 唯有靠google 但我覺得樓主張"cert"有少少似呢款

which is 同一般Stanford 既cert 格式係唔同既

見你幫樓主護航咁積極 俾多個角度你諗下

樓主麻煩你出黎解釋一下

柒撚左就即刻搬返樓豬出黎解釋 肉唔肉酸d

無點追post 想知咩事
見到我朋友
假設唔知有乜fans參加
出場上到台見撚到咁多小朋友真係唔知點好
樓主柒柒護法現身!
屌,樓主自己騎劫自己個Post

叫人點駁你

駁唔到 成班中學未畢業仲讀緊國民教學咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞