呢段笑波仔fans meeting有冇一個係過18歲?

179 回覆
447 Like 11 Dislike
留名等樓主上水
樓上班傻仔見到樓主史丹福酸到

串人唔夠18歲,但現實係比樓主屌打的垃圾ive 仔
人地現實係人中龍鳳,你地班酸民蟻民

想講 首先唔深究樓主係咪你口中人中龍鳳

俾人串兩句就post cert 呢個行為好幼稚

串人18歲未夠好撚成熟
人地真係串得起你,佢做到的野你呢一世都無可能做到
呢張cert佢絕對貼得起串得起
你都係番屋企啦

咁就串得起?未見過世面?

酸到

我唔係人中龍鳳啦 唯有靠google 但我覺得樓主張"cert"有少少似呢款

which is 同一般Stanford 既cert 格式係唔同既

見你幫樓主護航咁積極 俾多個角度你諗下

樓主麻煩你出黎解釋一下

你岩先唔係咁架,樓主停左過數比你?
電腦分析結果: 樓主唔夠18歲

人地出片冇耐你就即刻睇到

9月13出架傻閪
洗唔洗搵你呀婆啲av出黎先叫耐呀

被發現唔夠18歲後惱羞成怒實錄

我怕我唔夠18歲你都唔夠我抽

你係咪想做呢樣野好耐

想笑
幾時都話學歷同一個人既成熟程度係冇關

無啦啦貼出來真係唔知做乜鳩

9月13出架傻閪

高分低能!?

原來入黎笑鳩條小學雞笑波子
見樓主Post cert, 諗起舊登位一鳥傾城,又起post MIT cert ,果時個個都 ,都差不多十年了

想講 首先唔深究樓主係咪你口中人中龍鳳

俾人串兩句就post cert 呢個行為好幼稚

串人18歲未夠好撚成熟
人地真係串得起你,佢做到的野你呢一世都無可能做到
呢張cert佢絕對貼得起串得起
你都係番屋企啦

咁就串得起?未見過世面?

酸到

我唔係人中龍鳳啦 唯有靠google 但我覺得樓主張"cert"有少少似呢款

which is 同一般Stanford 既cert 格式係唔同既

見你幫樓主護航咁積極 俾多個角度你諗下

樓主麻煩你出黎解釋一下

見樓主Post cert, 諗起舊登位一鳥傾城,又起post MIT cert ,果時個個都 ,都差不多十年了

一登不如一登

你睇多次樓主張"CERT"

Stanford JUNIOR University
好彩遲入黎 如果唔係我都炒車
笑撚到我
笑波子柒 樓主仲柒 護航果個最柒
屌,得果幾丁友
網上吹到好多人睇
屌你真實數字唔敢想像
此po已被劫
做兒童節目咩
其實都係同我地細個睇兒童節目差唔多姐
司徒瑞祈果d chok聲扮on9都係咁上下
老一輩睇番至net小人類放學ICU都會覺on9
個分別就在於呀水唔會搞fans meeting同無咁on9
利申 睇過笑波子片頭幾秒就頂唔順上一頁

9月13出架傻閪

笑到我收唔到聲

9月13出架傻閪

你係咪想做呢樣野好耐

想笑
幾時都話學歷同一個人既成熟程度係冇關

無啦啦貼出來真係唔知做乜鳩

就算係真學歷都笑死
等於無啦啦係街拎自己張cert 出黎俾陌生人睇
屌你老母,無啦啦貼張野出來做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞