呢段笑波仔fans meeting有冇一個係過18歲?

179 回覆
447 Like 11 Dislike
人地都主打小學生市場
無話兒童向有問題
問題係平時上黎連登吹奏呢條友 大部份未夠18 歲 話高質乜乜乜就收撚皮啦 讀書啦

連登幾時有人吹奏佢?一係反佢,一係曲線引人反佢,一係笑佢,最多有人講兩句話佢target係小朋友無問題,從來無人吹奏過佢喎!
利申,真心欣賞佢咁後生搵到方向又搵到錢
電腦分析結果: 樓主唔夠18歲

人地出片冇耐你就即刻睇到

9月13出架傻閪
洗唔洗搵你呀婆啲av出黎先叫耐呀

被發現唔夠18歲後惱羞成怒實錄

我怕我唔夠18歲你都唔夠我抽

使唔使頒過奬俾你?
Cringe
今次唔留名唔得喇 樓主呢
竟然冇人講條片中間有抽獎
成班細佬中間有個咁既女仔 仲要比人抽中 係人都知做馬啦

個女仔好pure 好true
樓主一貼cert 就知佢唔惹小!
樓主上水啦
成件事好得意好有愛
所以sunny咪識玩囉 個meeting要18+先可以參加
樓主我橕你 ,快d貼張更加猛料既cert出黎威下 ,依加唔威下以後就遺臭萬年了
揾食姐,犯法啊?
小學雞睇youtube時間多過你 ,所以就小學雞會搵多d

咁就串得起?未見過世面?

酸到

我唔係人中龍鳳啦 唯有靠google 但我覺得樓主張"cert"有少少似呢款

which is 同一般Stanford 既cert 格式係唔同既

見你幫樓主護航咁積極 俾多個角度你諗下

樓主麻煩你出黎解釋一下

stanford嘅畢業證書係咁嘅

ignite program就乜水都玩得嘅
https://www.gsb.stanford.edu/programs/stanford-ignite
家陣笑波子哥哥得罪你咩

我覺得佢好搞笑囉
你唔識欣賞就出少句聲啦
又係呢條on9仔
個打手同樓主仲好睇過笑波子
樓主?
我都有去 ,我地成班波友都唔知挽得幾開心。
利申:今年就泥十八。

我挽你個屎忽啊 死返去睇啲兒童節目啦
其實兒童向既youtuber 有咩問題
河水不犯井水

其實咪又係眼紅人地後生77下都年薪百萬
唔通談育嬰又要俾人笑咩

其實佢個問題係on9 當有趣
個個都習慣睇埋晒啲on 9野,結果行為都on 9晒

舉個例子,上次打風fb 個救助功能,點解咁撚多on 9拎黎玩?
因為佢地習慣左將啲on 9 野當成有趣。
佢地以為好笑嘛,未拎黎玩

我淨係知佢將on 9當有趣好似病毒散播出去

其實on9係唔會被你屌 阻住睇其他on9野就會改變到
根本係等班細路大大下就會明白同覺醒

係班中學雞/岩岩入大學既想證明自己係大人先會咁在意呢d野

兒童向既就一定係低低bb 搞下爛gag做小丑先引到班細路睇
我覺得佢係導人向善同無灌輸歪理就可以
唔通你要個毛都未生齊既細路認真同你議政/傾社會同經濟問題咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞