整左個香港自殺統計表, 希望關注一下香港人自殺

305 回覆
1103 Like 13 Dislike
推, 想幫手update data.
PUSH
前排好忙
會開始跟進番
你點追到咁多個月嘅新聞
樓主, 岩岩request左
可唔可以比我update埋一份
需要隔左好耐但係都想做下野
我番左黎, 仲差D番唔到黎
我呢兩個月發生左好多事
我心情由山谷去山頂再去山谷再去山頂
直至今日我仲分埋手, 事業同生活好唔理想
我坐出左露台, 兩隻腳已經出左去
諗左好耐好耐野, 坐左4個鐘,
一生人未試過坐係到諗, 人生係為左D咩,,
我已經企左起身唔少次, READY好行前一步就係咁先, 但我做唔出
諗緊呢D問題係咪完全解決唔到呢
感情, 冇女人, 真係要死? 為左一個唔愛你既女人? 我冇答案, 但女人唔係得一個, 仲有千千萬萬個, 你自己諗
事業, 暫時都仲未叫餓得死, 係FAIL姐, 成三十歲人, 得個28K, 連30K都冇, 講出黎我都唔好意思, 要 DUP 底個頭

果4個鐘, 真係諗左好多野,, 原來一諗到呀爸呀媽, 好朋友, 你會好唔捨得佢地, 唔想佢地因為你死左好傷心,,, 諗下諗下, 原來身邊一直都有人, 係你未有好好珍惜, 未有好好愛護

汁番條命, 番埋位,, 其實又好似唔係好大件事姐, 做咩要睇唔開, 仲有咁多野未做
希望盡快可以收拾心情, 做番個人, 已經FEEL 到差D就死既感覺, 唔想再試
Hi
樓主 好返啲未呀
樓主加油
梗係香港特別嚴重啦, 呢個地方根本唔係人住既
我希望我可以重新開始記錄番,由2月記錄番,之前空白左果D就有心冇力了
但個EXCEL俾人LOCK左,搵下點樣可以unlock番

BTW 好多謝之前好多巴打絲打幫手UPDATE

其實1年之前有一個識左十幾年幾朋友,毫無先兆底下係屋企自殺死左,我同佢屋企人到今時今日都唔知咩事,都對自己察覺唔到呢個朋友係咩事感覺好失敗
唔記得左用邊個GOOGLE ACCOUNT 登入
知道邊個GOOGLE ACC 我就可以用番BACKUP EMAIL 拎PASSWORD
我搵番個LOGIN 了, 用得番了, 你想COMBINE 定 一齊UPDATE 你果個/我果個 定其他計劃?
計劃係先各有各update一年,然後再互相參考下,想睇下大家個數據會唔會有好大差異
各位冇連登Account既朋友,可以到Excel入面[意見提供]發表意見及歡迎隨時幫手Update,如果仲有人留意的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞