泓景臺男子墮樓亡

88 回覆
50 Like 0 Dislike
隻game而家搞到咁失衡
真係覺得 quit game 呢個現象既主因未必係因為玩家
對上一日冇人自殺係幾多日前??

null

前日... ?
當一個城市變成咁,就算幾有錢都無用🚬🤤
自殺氣氛仲強過日本。。。。

再咁落去, 強氣少少又諗唔通嘅, 就會做通路魔

大家去人多嘅地方要注意安全
未供完又要煩供樓
供完又有其他煩惱

因為日本人已經睇通咗,新一代既日本人係認為唔應該買樓,而日本既租金亦都一路維持合理水平!
日本有租金管制,屋主唔可以任意加租,
加租需要合理理由再申請⋯⋯

所以香港今日搞成咁都係好合理!
因為香港再打不死都止不過係一個「正常人」!
無人跳先係新聞
正評係俾樓主報新聞嘅

痴撚線今日又幾個??? 琴日一日八個已經夠過份

琴日真係痴咗

今日都仲未完...屌...好得人驚...

睇完林鄭點劫貧濟富同送錢比大陸水貨客

自殺唔出奇

上次689報係自己個女度,梁齊昕其實幾可憐
今次呢個777唔知會?!⋯⋯
凶宅平D
協助年輕人上樓
咁有錢都
屋企隔離
正評係俾樓主報新聞嘅

琴日真係痴咗

今日都仲未完...屌...好得人驚...

唔好勒掛?!
唔知其他城市自殺數字有冇香港咁高呢
無人跳先係新聞

同之前ATV出糧可以做新聞一樣

因為日本人已經睇通咗,新一代既日本人係認為唔應該買樓,而日本既租金亦都一路維持合理水平!

但賣港奶共電視台tvb仲日日宣傳同渲染緊要買樓要買樓,宜家仲請文人嚟做呢件事
豪華私樓都。。。

但賣港奶共電視台tvb仲日日宣傳同渲染緊要買樓要買樓,宜家仲請文人嚟做呢件事

係都識話「賣港奶共」TVB!
佢唔做呢D點keep住洗港豬腦?
上面班人落黎走資仲邊有傻仔幫佢接貨?
d氣氛會感染
有時人諗唔通 又見到咁多人跳 自己就會諗都可以咁做
正評係俾樓主報新聞嘅

琴日真係痴咗

其實日日都痴緊線
政府幾時先肯做下野 日日死咁多人都無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞