★[HK No IT] Microsoft Surface支那維修部 扮整好寄返畀客

72 回覆
5 Like 8 Dislike
用一日燒左火牛都要俾三千幾整,樓上話正常班人係咪鬼上身?

燒火牛你有保人地實免費換比你,事主係爆mon先要比錢啊
只提供付費($3,495)更換一個選擇

你send上支那,成部換曬零件再屈你都得
之前好多iphone 6俾人換曬零件,再退貨俾Apple都敢,支那人有乜做唔出

而家係講緊你搵返香港m$佢會直接換部新比你係唔洗錢既除非人為損壞,你唔接受換新先叫你上支那,你到底用過surface未?

而家係講緊你搵返香港m$佢會直接換部新比你係唔洗錢既除非人為損壞,你唔接受換新先叫你上支那,你到底用過surface未?

一早知佢send上支那整啦!所以一定唔會買!
老貓淨係要Linux?

新機換翻新機,不了
老貓淨係要Linux?

講hardware
老貓淨係要Linux?

講hardware

我對女大興趣啲
屌,喺美國壞 surface 咪又係換機
根本係全球都冇維修服務,關香港咩事
老貓淨係要Linux?

講hardware

我對女大興趣啲

游b?

你老味就真係無用過啦
壞左仲要寄翻大陸等佢換翻新機
垃圾服務
好仆街
原本睇佢門面嘢咁好諗住買返部,自從知道難以維修之後就打消念頭,學撚埋MacBook pro啲衰嘢
如果係大傷都仲接受到
如果係壞speaker 籃芽
如果係大傷都仲接受到
如果係壞speaker 籃芽

只提供付費($3,495)更換

我就係鐘意佢壞左直接換部新呢點

只提供付費($3,495)更換

你爆mon比錢正常啦

我都想知有咩問題 .. OOW 唔收你正價咪好.
人地講收錢係如果你部機係非人為或天災壞佢孭飛

俾錢仲話正常?

一年保養呢?

「因為屏幕碎裂無法進行整機更換」到底係真定假?
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞