★[HK No IT] Microsoft Surface支那維修部 扮整好寄返畀客

72 回覆
5 Like 8 Dislike
Apple>>>M$

rubbish Vs rubbish

你咪一樣照用

佢地全部針對香人喎!仲撐?

用 microsoft 野預左仆街

咁用咩機好?

香港人

香港人

蓋清話U are chi na man喎,都冇你份

Agger

老貓真係狡猾

香港人

蓋清話U are chi na man喎,都冇你份

咁用咩機好?

dell

咁用咩機好?

dell

辣殺,以前有部2年唔使壞埋,熱到出火
用 linux

用LINUX唔洗機?
違反商品說明條例,去海關檢舉啦
All blocked

全世界block老貓

有人睇佢買左咩股的
All blocked

全世界block老貓

有人睇佢買左咩股的

已經有財經台手足話要社署舉報老貓買股票,睇佢有冇呃老綜
支持報海關
應該冇留意到 iFixIt 嘅 Surface Pro4 拆解報告:一壞機,幾乎整機報銷

睇埋最新個部0分機
m$唔做維修正常呀。部垃圾拆開左都嵌唔返
我就係鐘意佢壞左直接換部新呢點

只提供付費($3,495)更換

你爆mon比錢正常啦

你爆mon比錢正常啦

我都想知有咩問題 .. OOW 唔收你正價咪好.
人地講收錢係如果你部機係非人為或天災壞佢孭飛

你爆mon比錢正常啦

俾錢仲話正常?

一年保養呢?
用一日燒左火牛都要俾三千幾整,樓上話正常班人係咪鬼上身?
由SP2開始講到家陣,都係話又豆腐又多暗病又冇得整,再加埋0售後服務,都係咁多傻鳩撲去買
硬件台日日吹奏Surface系列嗰班人先恐怖,根本邪教嚟
題外話,兇宅包全保係咪可以換新?
題外話,兇宅包全保係咪可以換新?

兇宅d全保係類似買保險咁,整完claim返
由SP2開始講到家陣,都係話又豆腐又多暗病又冇得整,再加埋0售後服務,都係咁多傻鳩撲去買
硬件台日日吹奏Surface系列嗰班人先恐怖,根本邪教嚟

原來除了ifandog外,仲有msdog

你爆mon比錢正常啦

俾錢仲話正常?

一年保養呢?

邊間廠保爆mon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞