有冇人明依家啲細路做咩事成日「鳩叫」

161 回覆
452 Like 4 Dislike
佢地無論何時何地、無時無刻都叫叫叫,仲要聲嘶力竭到令成個環境嘅人都覺得好煩厭,但唯獨對父母可以繼續玩手機理都唔理
佢地無論何時何地、無時無刻都叫叫叫,仲要聲嘶力竭到令成個環境嘅人都覺得好煩厭,但唯獨對父母可以繼續玩手機理都唔理

想對on9老母老豆理佢
但當你望過去嘅時候,發覺佢只係坐響度冇人打佢攪佢,但就係要死命咁尖叫,究竟係咪就黎世界末日,連細路都好似啲地底蟲咁發出不安嘅情緒

想對on9老母老豆理佢

啲垃圾父母生啲臭蟲出黎唔教,淨係用黎放上網呃like,影完相就丟返俾工人姐姐,正食撚屎
借個位黎

Oct8近期活躍五毛
JR
三色貓
民國復興
曼徹斯特聯=拜仁慕尼黑
蘇麗珊
國語好手
bb chu
Redbaron
newlife
優美開始

想對on9老母老豆理佢

啲垃圾父母生啲臭蟲出黎唔教,淨係用黎放上網呃like,影完相就丟返俾工人姐姐,正食撚屎

想對on9老母老豆理佢

想對on9老母老豆理佢

全程玩住自己部電話 一眼都冇望過個死剩種 然後一路話靜啲啦
有冇人知道佢地叫乜鳩,係近呢三四年嘅細路先開始會做呢啲on9嘢

想對on9老母老豆理佢

全程玩住自己部電話 一眼都冇望過個死剩種 然後一路話靜啲啦

仲要好撚虛偽咁話嘈到人喇,睇到班父母個死人閪面樣都知撚到佢心嗰句係:「你吹得我漲呀!」屌佢老母
啲父母仲要覺得佢地好可愛
就算係白人細路都好Q煩
仲要一路跑一路叫
啲父母仲要覺得佢地好可愛

佢死撐話個個細路都係咁架啦,真係屌佢老母
仲要一路跑一路叫

鳩跑撞到人,啲父母一係啤鳩你,一係求其講句睇住呀撞到人啦;屌佢老母,咁我唔小心撞撚到妳到八字波妳又即刻發撚晒癲
唔識教,就咪撚生。
同埋要有心理準備,遇著d 癲既人會打柒你個尻叫緊既仔女。
唔識教,就咪撚生。

之後班父母就會好似癲狗咁咬撚住你唔放
細路叫本來人之常情
但以前虐打兒童嚴重
咪顯得比較少見
唔識教,就咪撚生。

之後班父母就會好似癲狗咁咬撚住你唔放

真係郁手打得啲垃圾仔女嘅癲佬,點會唔打埋對垃圾父母
細路就係要打要鬧先識乖

每次見到有人出手打班大陸細路就覺得好自愈
細路叫本來人之常情
但以前虐打兒童嚴重
咪顯得比較少見

香港人是要管的,試問如果你細個冇俾兩老打過,你又點會記得個教訓?做錯嘢講兩句嘢就冇事,呢啲人大咗就會以為自己大晒,做咩都唔洗理後果,事實依家有眼你睇
因為一日一百五十件支那
冇家教

你摺埋啦,冇人想睇你啲無謂言論呀,去搵返你班小學雞圍爐啦
因為老豆老母完全唔俾attention佢
所以咪要鳩叫黎引佢地注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞