【海洋生物】淺談海洋哺乳類

251 回覆
405 Like 2 Dislike
响日本魚市場食過鯨魚舌頭嘅刺身,一啲都唔好食,好韌

雞泡魚又係,零味道又唔好食

有時覺得日本仔純粹鐘意捉啲特別/古怪海洋生物去食,顯出與眾不同咁,完全唔關個味道事

有時覺得日本仔純粹鐘意捉啲特別/古怪海洋生物去食,顯出與眾不同咁,完全唔關個味道事

物以罕為貴
中華白海豚都已經被香港趕絕得七七八八

好快香港就會無晒代表
新post lm 支持

港珠澳都未起完就話起三跑
香港剩低果啲一定滅種

好快香港就會無晒代表

第時要去外國先有得睇
鯨魚唔係魚呀?!

物以罕為貴

因為你未食過頂級既 霜降肉
樓主貼既都係赤身 。頂級既係尾の身
鹿の子 個啲就真係好好食但都好貴
鯨魚唔係魚呀?!

嚴格地講唔係。
留名學野
睇錯海洋哺乳頭
水瀨好可愛

又係一種得閒冇事就會姦鳩人地嘅生物
Sea otters出咗名會強姦baby seal

而且班友好撚擦得
每日可以食自身體重25%嘅食物 勁過啲死肥閪
唔夠野食的話Male sea otters會脅持BB sea otters嚟迫個老母畀啲食物出嚟

順帶一提佢地好撚興SM
姦鳩baby seal/ female sea otters嗰陣會撳佢地個頭落水
一姦可以姦超過個半鐘
基本上係一定會整死隻baby seal 而且超過10%嘅female sea otters都因為咁而死
有啲見隻野死咗就let it go
有啲就本住死屍都係肉 好過去自漬嘅心態
連死咗成個星期 已經爛緊嘅屍都唔放過

得意?係真係好撚得意架
水瀨好可愛

而且班友好撚擦得
唔夠野食的話Male sea otters會脅持BB sea otters嚟迫個老母畀啲食物出嚟

順帶一提佢地好撚興SM
姦鳩baby seal/ female sea otters嗰陣會撳佢地個頭落水
一姦可以姦超過個半鐘
基本上係一定會整死隻baby seal 而且超過10%嘅female sea otters都因為咁而死

得意?係真係好撚得意架

呢個回覆要毀滅世界
海豚係咪好鹹濕
聽講唔同物種都會走去姦

https://youtu.be/TvLZxG6pB6U
水瀨好可愛

而且班友好撚擦得

順帶一提佢地好撚興SM
一姦可以姦超過個半鐘

得意?係真係好撚得意架

夠變態 我鐘意
藍鯨條撚長過高登仔身高
開始留意到點解之前個po無乜人理
因為無講條J
藍鯨條撚長過高登仔身高

咁撚大條碌鳩好難唔長
水瀨好可愛

而且班友好撚擦得

順帶一提佢地好撚興SM
一姦可以姦超過個半鐘

得意?係真係好撚得意架

好撚醒又好撚變態
衰過殺人鯨
河狸同海獺有咩分別?
河狸同海獺有咩分別?

河狸

海獺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞