[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (2)

236 回覆
5 Like 0 Dislike
ON9
抽親都得毒蘿 要咁多隻有咩用
已經冇心機玩

有s 就算啦,抽親 a+b 係咩玩法。

係囉
我成PACK可以一隻S都冇
CLS

唔記得7月定8月,我200石抽超駒
得1隻天照+龍大叔
果到係5次11連
抽左11連中鎖女
抽左11連中鎖女

不要再說了,我就係想追哩隻
抽左11連中鎖女

不要再說了,我就係想追哩隻

我上個月 抽左66下 得隻武龍娘同靜音
運氣呢d野
正式宣佈超駒POOL變常駒POOL , 大量DEL 超駒數量機率又無UP情況下想中超駒真係難到爆, 一係一隻S都無,3隻S個陣就一隻超都無, 呢個POOL可以棄了
正式宣佈超駒POOL變常駒POOL , 大量DEL 超駒數量機率又無UP情況下想中超駒真係難到爆, 一係一隻S都無,3隻S個陣就一隻超都無, 呢個POOL可以棄了

雖然D A老手都齊晒,,但未抽過超駒既新手最好唔好抽,因為以前你唔中超都會中D有用既A, 而家既新手抽超駒唔中超駒既話=11隻都係垃圾
新手最好係抽collection啦
玩毒抽毒collection
玩龍抽猛/速collection
玩神就直接抽神collection
玩咒就抽咒collection
今次個超駒邊係畀無課金嘅玩家抽架

collection入面嘅限定S係0.3%中喎

雖然D A老手都齊晒,,但未抽過超駒既新手最好唔好抽,因為以前你唔中超都會中D有用既A, 而家既新手抽超駒唔中超駒既話=11隻都係垃圾

EXAC7LY

今次我哩PACK買個教訓
以後唔課平常心玩下算
玩咒隊, 打垃圾=先攻, 正常人=執白棋, 打龍隊=成手咒, 打普通隊= 成手減傷封技吸血
玩咒隊, 打垃圾=先攻, 正常人=執白棋, 打龍隊=成手咒, 打普通隊= 成手減傷封技吸血

咒隊真係好無腦...見C位就連,龍隊都話搵個位放炮台唔會一直見C就連,根本係無腦卡組(因為我無課到咒包先咁講)

魔up中龍武娘

魔up中龍武娘

唔缺神棋阿屌
我要妖刀同雨宮天阿

魔up中龍武娘

唔缺神棋阿屌
我要妖刀同雨宮天阿

我神隊差羅蘭未中阿.....3隻妖刀啦我....不過雨宮天都未中
卡住左係個開game畫面 話我通訊有問題
我試過重開 連wifi入game 都係唔得
最慘個ac未綁定 有冇解決方法

魔up中龍武娘

唔缺神棋阿屌
我要妖刀同雨宮天阿

我神隊差羅蘭未中阿.....3隻妖刀啦我....不過雨宮天都未中

我反而已有羅蘭同雨宮天
但我想要毒蘿同鎖女

未試過 你試下reboot手機睇下得唔得
隻龍s值唔值得換呢
隻龍s值唔值得換呢

女帝?無話必要 幣多咪換黎玩下
隻龍s值唔值得換呢

最多都係換黎打副本,打人唔會放佢

未試過 你試下reboot手機睇下得唔得

有無圖睇睇,我之前都試過一直入唔到,後尾要DEL DATA 再引繼番先得
痴撚線, 又出龍PACK, 位位960
玩攻擊神隊無齊格表示
拎一隻小倉唯換得唔得
玩攻擊神隊無齊格表示
拎一隻小倉唯換得唔得

神隊打手大把替代品啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞