[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (2)

236 回覆
5 Like 0 Dislike
佢新超駒又黎暗黑, 話唔埋陣間整個暗黑PACK + 暗黑POOL 又呃錢

暗黑又咩鬼黎

龍寵出詛咒
屌你

上次強駒已經有 , 但龍玩咒真係唔吸引, 除非推返高DD條血

唔係吸唔吸引,本身龍隊係玩連CS
咒又係玩連CS
當你龍隊傷害高到痴線之餘仲可以放咒煩住你果陣就太OVER
覺得咒出落龍寵到係為出而出囉
佢新超駒又黎暗黑, 話唔埋陣間整個暗黑PACK + 暗黑POOL 又呃錢

暗黑又咩鬼黎

龍寵出詛咒
屌你

上次強駒已經有 , 但龍玩咒真係唔吸引, 除非推返高DD條血

咒又係玩連CS

對於龍隊幾百血算咩 你未咒晒已經打完

暗黑又咩鬼黎

龍寵出詛咒
屌你

咒又係玩連CS

只係覺得佢大大力打完5 6千血再燒你幾百血有D狗姐
BTW聽日月盃睇路,肯定通街都係咒隊

暗黑又咩鬼黎

龍寵出詛咒
屌你

咒又係玩連CS

唯一幫到龍對攻擊神呢個 match up少少
但暫時得S棋先玩到 無乜大幫助
龍對龍mirror match有其他更好s選擇

首抽咁樣O唔OK
如果唔太差就繼續玩 唔想首抽地獄

首抽咁樣O唔OK
如果唔太差就繼續玩 唔想首抽地獄

唔OK, 兩隻S都唔會落隊,
其實唔想刷首抽既可以唔刷
打決戰初級拎基本既寵
每日打3場友達拎石
升下RANK升高自己隊伍COST
定番決戰果幾隻寵升滿之後都可以玩住先
忍下手唔抽住,到月頭開超駒POOL ALLIN一次點都會中D野

無話一定要刷首抽既
只係你打PVP會辛苦少少,因為人地刷完就可以輕鬆少少咁
雖然見到老手都係比人屠架啦
無170都唔好衝天梯
BTW想入坑又唔介意先比少少錢既不如課果個詛咒PACK
果一隊升滿都夠你玩好耐
當熟下隻GAME既玩法先都得

因為個PACK30號到期就無得再買
想入咒坑既朋友快D買啦

今次點樣?

今次點樣?

得隻金色雙子,你可以草多50石再10抽上黎問
唔想煩就重刷啦,首抽無S得A開得既要求要中晒純神三傑(金色雙子,聖音,新春蘭陵王)
刷S就毒羅/新春毒羅/金色貫通1.7/馬車/龍大叔
仲有未夠180COST都唔好打天梯上金,過多幾日就結算,一黎有D杯你打會係會金至鑽石,到時被人吊打就晒時間+體力
二黎你白金想上鑽既話一定要4屬夠100勝場,如果唔係歐洲人既話唔多唔少都有1隊係唔齊,你上左去既話想唔齊棋既隊集100勝係好難既事,唔好貪個小小石同精就升金,留係銀先, 起碼最少180 COST先上金

今次點樣?

如果你唔係追求無敵陣容 , 升夠200 COST毀滅世界 , 又唔想再刷首抽, 呢個勉強開得啦, 神隊隊員都買到返黎
中左NO. 1193 係咪即係毒蘿?
係就開波了
係就開波了

係, 開啦
係就開波了

中毒蘿可以考慮課咒pack玩混魔隊
係就開波了

中毒蘿可以考慮課咒pack玩混魔隊

btw歡迎加入
仲有未夠180COST都唔好打天梯上金,過多幾日就結算,一黎有D杯你打會係會金至鑽石,到時被人吊打就晒時間+體力
二黎你白金想上鑽既話一定要4屬夠100勝場,如果唔係歐洲人既話唔多唔少都有1隊係唔齊,你上左去既話想唔齊棋既隊集100勝係好難既事,唔好貪個小小石同精就升金,留係銀先, 起碼最少180 COST先上金

屌 岩岩搏左上金
得隻龍隊見得下人 仲要得163 cost

可以特登壓低段數, 不過打新手無咩意思

屌 岩岩搏左上金

係計你成個月裡面高段數定係最後段數
我都想壓低返

成個月

屌 岩岩搏左上金

我都想壓低返

最高,你曾經上過金,再輸番落銀最後結算都係計你金

屌 岩岩搏左上金

我都想壓低返

最高,你曾經上過金,再輸番落銀最後結算都係計你金

留係銀幾乎係必贏 打升格個陣輸左佢再無限LOOP, 但係你上左白金之後未必場場贏,你再輸壓低佢想贏都唔係咁易,拎100勝要晒勁多時間+體力,畢竟你隊野唔齊想係白金贏其實有D難,當然你3隊齊晒既吊打人地就無所謂
岩岩上網見到人地既神起手,,佢如果一隻新春毒羅轉做黃金版既話佢可以吊打99%既人,,,贏左起跑線就係呢D..呢個POOL太唔合理.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞