[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (2)

236 回覆
5 Like 0 Dislike

100石中咗佢
睇評價唔錯
但應該進定鬥?

隊長doc有講佢,其實可以睇下

新手
進>鬥
解放要識玩先勁
玩住進化先

進咗用住先
最大問題係我打唔贏鬥化個S素材

100石中咗佢
睇評價唔錯
但應該進定鬥?

隊長doc有講佢,其實可以睇下

新手
進>鬥
解放要識玩先勁
玩住進化先

進咗用住先
最大問題係我打唔贏鬥化個S素材

正常
果啲關你無180cost都唔好去打

30勝入唔到7500
兩日無玩 有無可能1日27勝
抽完4 + 1 STEP
都係得上面嗰隻超駒S + 2隻冇用S
冇石了
超駒POOL DEL左咁多隻係咪ON9 , 22抽中妖刀龍大叔覺得唔對路跳出去睇下發現得番幾隻, 即時停手唔抽埋個2次
超駒POOL DEL左咁多隻係咪ON9 , 22抽中妖刀龍大叔覺得唔對路跳出去睇下發現得番幾隻, 即時停手唔抽埋個2次

最ON9係連D A駒都DEL左勁多,抽抽下發現出D A駒全部都垃圾

最ON9係連D A駒都DEL左勁多,抽抽下發現出D A駒全部都垃圾

屌係喎
頂完全冇留意

仲諗住魔up抽雨宮天
btw我feel到毒蘿鬥化會係詛咒
整走D垃圾咪幾好. 唔通想係咁出天照/魔犬咩

勁野都整走慘在..個POOL得番9隻超真係唔洗抽

除左龍, 神魔都淨係留返最勁既野係度

基本上除左龍女三廢除左對龍係好左, 神同魔D勁野都無左(界王拳都當住係魔先),齊格飛星雲無左點會叫神隊變好左,本來留石ALL IN一個POOL可以抽到晒D勁野,而家要分幾個POOL慢慢抽, 抽到重復既機會仲高左
自從出左超駒保證包之後間公司好似好想賺錢咁 課左咒包新手都可以輕鬆打月杯,而家超駒DEL左逼人要多左石抽幾次唔同POOL

基本上除左龍女三廢除左對龍係好左, 神同魔D勁野都無左(界王拳都當住係魔先),齊格飛星雲無左點會叫神隊變好左,本來留石ALL IN一個POOL可以抽到晒D勁野,而家要分幾個POOL慢慢抽, 抽到重復既機會仲高左
自從出左超駒保證包之後間公司好似好想賺錢咁 課左咒包新手都可以輕鬆打月杯,而家超駒DEL左逼人要多左石抽幾次唔同POOL

成堆勁神無晒 小倉唯都無埋
仲抽超駒做乜

仲抽超駒做乜

如果你淨係想追一兩隻, 你就會覺得拆細左個pool係德政
同埋而家咁樣你唔洗下下等月尾allin, 講真唔拆pool幾可會有人去抽神col
忍唔住課左PACK
咩都冇
望清楚先知, 原來今次隻新龍勁到痴線, 招技唔係盤面12以下, 而係自己棋12以下, 即係差唔多無條件, 倍率同Rebecca一樣, 但係唔洗自傷, combo技又唔限10粒龍, 雜色做穿透, 龍隊做打手都一流, 咩野暗黑, 龍隊玩詛咒可以無視

仲抽超駒做乜

如果你淨係想追一兩隻, 你就會覺得拆細左個pool係德政
同埋而家咁樣你唔洗下下等月尾allin, 講真唔拆pool幾可會有人去抽神col

如果你折左POOL機率有UP就係德政,而家佢機率無變D寵少左,點會好左
望清楚先知, 原來今次隻新龍勁到痴線, 招技唔係盤面12以下, 而係自己棋12以下, 即係差唔多無條件, 倍率同Rebecca一樣, 但係唔洗自傷, combo技又唔限10粒龍, 雜色做穿透, 龍隊做打手都一流, 咩野暗黑, 龍隊玩詛咒可以無視

D新超愈出愈勁

我玩呢啲棋會卡死,不了
忍唔住課左PACK
咩都冇

新入坑咁快睇唔開
想追咩
忍唔住課左PACK
咩都冇

新入坑咁快睇唔開
想追咩

想追嚟打丁
ON9
抽親都得毒蘿 要咁多隻有咩用
已經冇心機玩
ON9
已經冇心機玩

有s 就算啦,抽親 a+b 係咩玩法。
ON9
已經冇心機玩

有s 就算啦,抽親 a+b 係咩玩法。

係囉
我成PACK可以一隻S都冇
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞