[認真]究竟邊個我屋企入面?

617 回覆
668 Like 33 Dislike
好撚不安
可能有一家人住左係入面

想嚇死我咩...
快啲影閣樓相啦
話唔定爆單石屎藏屍

另一個閣樓好多雜物 好難搬

早搬早安樂
樓主有無諗過 卡住咗既原因並唔係因為啲雜物...
而係有野特登禁住...
同埋正常點會頂門 越諗越恐怖 屌你老母
之前舊登有個故好似你咁嘅情況
書名叫「獨居的我,最近發現家裡似乎還有別人」
有冇睇過?

聽過
http://www.cp1897.com.hk/product_info.php?BookId=9789881470119
不過無睇過
飲完嘅津路烏龍茶樽唔好掉,去大班美心買半磅乾冰,倒入個樽到,加啲水,擰實,塞入閣樓到

津路真係好萬能

日撚日飲
之前外國真係有單 係個露宿者經常性偷入個番夜班(日頭訓覺)既網友既屋企 偷雪櫃野食
仲「拍」多左抽鎖匙 自出自入
後期狼死到趁屋主訓著既時候 喺佢銀包拎信用卡出黎用 屋主淆到癩屎 有日特登捕佢然後揾警察捉佢

結論係 我支持用臭彈
一係人一係鬼
人遠比鬼可怕

我寧願係鬼
其實點住到人 就咁睇好似好矮好細咁
btw好撚驚

係啊,我都覺得好細
只係個前業主咁講
講真啦樓主啲閣樓一般都邪邪地,之前仲要有人住過就更加邪啦
建議樓主一係整返個拉門摭摭閣樓;一係直頭塞滿哂個閣樓,一眼望落去淨係見到一埋非黑色嘅雜物(旅行喼,少用嘅被鋪枕頭)

Btw問埋你平時望上閣樓係黑媽媽,睇唔係好清楚個隻?
快啲影閣樓相啦
話唔定爆單石屎藏屍

另一個閣樓好多雜物 好難搬

早搬早安樂

係都個隻鬼/人搬啦
樓主有無諗過 卡住咗既原因並唔係因為啲雜物...
而係有野特登禁住...

...
真心心寒
留名睇後續
po主親七月過左就講呢D
小心後面
同埋正常點會頂門 越諗越恐怖 屌你老母

可能係雜物姐
對唔住我岩岩初黎報到,小女子十八歲你想要咩我可以變比你我會一年性交一次比你
之前外國真係有單 係個露宿者經常性偷入個番夜班(日頭訓覺)既網友既屋企 偷雪櫃野食
仲「拍」多左抽鎖匙 自出自入
後期狼死到趁屋主訓著既時候 喺佢銀包拎信用卡出黎用 屋主淆到癩屎 有日特登捕佢然後揾警察捉佢

結論係 我支持用臭彈

好多手尾跟
咁好手尾

USER FRIENDLY
講真啦樓主啲閣樓一般都邪邪地,之前仲要有人住過就更加邪啦
建議樓主一係整返個拉門摭摭閣樓;一係直頭塞滿哂個閣樓,一眼望落去淨係見到一埋非黑色嘅雜物(旅行喼,少用嘅被鋪枕頭)

Btw問埋你平時望上閣樓係黑媽媽,睇唔係好清楚個隻?

係啊 平時都係黑媽媽
而家點?入左去睇未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞