[認真]究竟邊個我屋企入面?

617 回覆
668 Like 33 Dislike
po主親七月過左就講呢D
小心後面

無野嘅應該...

好難講
祝你好運
樓主有冇多d相?
影多幾張屋企既相,睇下邊到唔對路

不了

巴打身處咁詭異既環境,有冇經常發d好恐怖既夢,有可能同靈體有關。
我之前summer exchange 住1個月酒店,間房原來又係有d問題,廁所燈又經常冇啦啦熄,最重要係個排總不斷發夢,係d好恐怖既夢,令到個人係間房好唔舒服。
最後發現,原來呢間房個廁所曾經死過人

我上個POST都有講自己發夢嘅嘢
恐怖夢以前發得多啲
不過最近就發多左夢中夢

巴打間房係咪近𨋢/房尾?
聽人講近𨋢/房尾通常都好猛鬼

唔係房尾,係個間房本身死過人。
記得有篇新聞講有個女人又係咁樣”lay”埋係閣樓幾個月個男戶主自己住 一路都唔知 直到佢裝左cctv先見到 佢應該嚇到仆街
細佬用手機上網搖控熄左電擊嚇鳩你,然後而家追緊po
咁樣會唔會安心d

佢真係追緊POST
佢話啲人講野好搞笑
但睇到佢都驚埋一份

巴打多謝你,咁諗真係安心好多
你屋企人扮去咗旅行 ,

其實上咗閣樓

會唔會係咁
如果真係有隻咁q無聊既鬼其實都冇咩好驚

愛回家風少

幾好,可以一齊打機
樓主有冇多d相?
影多幾張屋企既相,睇下邊到唔對路

不了

巴打身處咁詭異既環境,有冇經常發d好恐怖既夢,有可能同靈體有關。
我之前summer exchange 住1個月酒店,間房原來又係有d問題,廁所燈又經常冇啦啦熄,最重要係個排總不斷發夢,係d好恐怖既夢,令到個人係間房好唔舒服。
最後發現,原來呢間房個廁所曾經死過人

where

北京

啱啊
你..再同甘多人講我殺....毛瀉想要咩我可以做再甘多事...你

做乜鳩姐你

睇唔明佢打乜
屋企人幾時翻?

黎個大掃除望下有咩污衊野

...
俾我諗返起以前有一日阿姨嚟借宿
佢瞓客廳
之後佢話佢見到我媽子個樣由張相飄左出嚟(媽子後生張相)
佢話見到之後,個幾日就發燒

有冇google過屋企有冇死過人 或者附近有冇

住幾樓?

8樓 但GOOGLE唔到有咩資訊

有冇咩伸出去既晾衫架 如果今晚有怪野文字直播下

如果瞓唔著先啦 驚害到大家聽日返工返學遲到..
po主親七月過左就講呢D
小心後面

無野嘅應該...

好難講
祝你好運

祝我好運
你屋企人扮去咗旅行 ,

其實上咗閣樓

仲恐怖

實係咁啦
屋企人幾時翻?

...
佢瞓客廳

住幾樓?

借朋友啲貓貓狗狗上去你到玩下,或者未學行既BB都可以
平時老豆老母係屋企唔覺有
裝個cctv咪一清二楚

好貴 不了
屋企人幾時翻?

...
佢瞓客廳

住幾樓?

上左BB身,成隻B飛起,點還翻個B人?
屋企人幾時翻?

...
佢瞓客廳

住幾樓?

之後隻狗對住我後面吠
或者
帶過細路仔上嚟
:「哥哥,嗰 姐姐係邊個?」
諗起就
平時老豆老母係屋企唔覺有

佢地次次都話我撚多左
或者祈個禱就算

...
佢瞓客廳

住幾樓?

之後隻狗對住我後面吠
或者
帶過細路仔上嚟
:「哥哥,嗰 姐姐係邊個?」
諗起就

行都未識行就講句咁既野真係出事啦

good luck
到最後原來係屋企人裝咗 d 用 app 開關既設備

...
佢瞓客廳

住幾樓?

上左BB身,成隻B飛起,點還翻個B人?

成功完成super b課程 唔收佢錢再想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞