[認真]究竟邊個我屋企入面?

617 回覆
668 Like 33 Dislike
樓主 我依家驚到搵被包住自己全身 唔敢起身叉電
祝你早日搵到咩事

我都未驚你驚咩
(經過巴打們講嘅嘢後我放鬆左好多)
唔洗驚啦 起身睇吓啲開心搞笑嘢甚至乎睇喊嘢就無咁驚
祝你早日搵到咩事

我都未驚你驚咩
唔洗驚啦 起身睇吓啲開心搞笑嘢就無咁驚

無留意係絲打當我啱先講錯嘢
祝你早日搵到咩事

我都未驚你驚咩

有咩恐怖得過仲有幾個鐘就要起身返工

天花發黑,係有嗰味嘢喎,
越黑越猛。。。

我知道個邊濕氣好重
但係就唔知道天花黑同嗰味嘢有關

信邪既話
濕氣重會聚陰
祝你早日搵到咩事

我都未驚你驚咩

幫巴打你TT
留名
祝你早日搵到咩事

我都未驚你驚咩

幫巴打你TT

打錯表情。。。
嘩!你老母匿埋係度食雞髀呀!
咁之前閣樓係邊個住過?

天花發黑,係有嗰味嘢喎,
越黑越猛。。。

我知道個邊濕氣好重
但係就唔知道天花黑同嗰味嘢有關

信邪既話
濕氣重會聚陰

發毛呀 邪你老母咩
咁都live咗
live左 樓豬唔好驚 我地一眾巴絲會陪住你
淘個cam, 幾十蚊咋
揾條友出黎啦
第日佢係入面瓜柴變凶宅你仲慘
我覺得係有其他人 之前外國都有間屋 入面有條友條成屋人訓晒出黎偷野食
對唔住 樓主 冇諗過會嚇親你 因為我已經好小心 我係住你隔離屋 獨居 圖中係我屋企既閣樓同你哥個閣樓係連埋 因爲自己一個人住 所以有時會好悶 聽到你地出門口冊鐵閘聲之後就會靜靜雞 用打通既閣樓爬入你間屋度探險 唔小心嚇親你 但係你千期唔好報警 我聽日就會封翻個閣樓 唔會再爬過黎 sorry

係咪有II入左你屋企寄居
樓主我地大把巴絲打借你個地方傾緊反清復明
打攪你唔好意思,仲有啲老麥你愛唔愛呀?
對唔住 樓主 冇諗過會嚇親你 因為我已經好小心 我係住你隔離屋 獨居 圖中係我屋企既閣樓同你哥個閣樓係連埋 因爲自己一個人住 所以有時會好悶 聽到你地出門口冊鐵閘聲之後就會靜靜雞 用打通既閣樓爬入你間屋度探險 唔小心嚇親你 但係你千期唔好報警 我聽日就會封翻個閣樓 唔會再爬過黎 sorry

有冇睇過條片外國有間屋 有條友晚晚去屋主個雪櫃拎野食 但又冇諗過傷害屋主
樓上嗰位巴打真定假呀??
樓上嗰位巴打真定假呀??

痴線佬呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞