有咩柒得過求婚都串錯英文?

183 回覆
902 Like 8 Dislike
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

其實佢地笑完就算

俾你咁講一講
對件事又深刻左...

幫條仔打圓場,真係好女仔
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

其實佢地笑完就算

俾你咁講一講
對件事又深刻左...

柒完再柒
吾佢老母
系佢老母

其實佢地笑完就算

俾你咁講一講
對件事又深刻左...

柒完再柒
吾佢老母
系佢老母

上嚟都唔撚識規矩
補飛補到你咁撚柒妳都係第一個

ok

ok

得罪講句
關你撚事咩連登仔
你係個mon後面神勇有撚用咩
得罪講句
關你撚事咩連登仔

你講你?
英文唔好就唔好夾硬嚟啦
得罪講句
關你撚事咩連登仔

你講你?

衝出黎畀人撚
有錢就唔會99支玫瑰花都慳啦 都唔知咩花黎 留番拜山用啦

咪咁天真以為個個女仔都剩係中意玫瑰啦

下次小心啲

衰唔衰d...
女事主洗鳩理佢地咩
一陣又話你臭雞肯定貪條仔有錢
你都係走吧啦
間房咁似南灣如心既
我又諗起十幾廿年前有一日喺青衣城搭車果陣,見到一個鬼婆問一個本地女仔:
鬼: 點解青衣城叫maritime square 呀?
女: 因為... merry 開心囉, Merry Christmas 丫嘛
成班認字特警

睇下人部電視,睇下個露台

除左柒就係柒

英文差唔係問題
語文能力同成長環境好有關係
或者男事主由細到大都冇機會學英文

不過 解難能力差就係問題
上網搵下字都唔識 仲要自己放上網柒
我係個女人都柒到捐返阿媽個西啦

兒歌十二隻恐龍去野餐都有教啦
https://youtu.be/NGegnpJ7hiA

吾你老母
系你老母

準備結多次啦臭閪
☺️😂😂😂
你地邊個屋企個天花有裝暗藏消防花灑頭?舉舉手比我羨慕下

之前唔記得邊度私人樓
好似係為左做開放式廚房定唔知點,地產商係間屋度裝左一大堆消防花灑頭黎過消防條例
成班買樓既人一見到間屋即刻屌晒鬼

長實 中半山 君珀
你睇下佢間屋 佢串
mary me
whatever條女都照嫁啦
你睇下佢間屋 佢串
mary me
whatever條女都照嫁啦

人如其名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞