有咩柒得過求婚都串錯英文?

183 回覆
902 Like 8 Dislike
有錢就唔會99支玫瑰花都慳啦 都唔知咩花黎 留番拜山用啦
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

聖誕 merry 變marry 都幾好
成班認字特警

睇下人部電視,睇下個露台

我都有啦
想問問圖下方兩個燈箱邊度有得賣?

淘寶

🙏
呢種燈箱咩名堂?
開心同瘀, 唔會有衝突
可以共存, 受溝, 當事人開心
人地都可以笑架喎, 笑咪笑囉
睇埋下文都唔關串錯字既事
想曬恩愛, 個fb 係你既有乜所謂

你咁講唔通樓主係你ex 定佢個ex?
個merry 係突登
連登仔又跟車太貼
不過foever

打和啦
拍兩年拖都未夠就結婚

女既見條仔有錢咪催婚
你睇條仔求婚求撚到死老豆咁樣
你地邊個屋企個天花有裝暗藏消防花灑頭?舉舉手比我羨慕下

之前唔記得邊度私人樓
好似係為左做開放式廚房定唔知點,地產商係間屋度裝左一大堆消防花灑頭黎過消防條例
成班買樓既人一見到間屋即刻屌晒鬼
個merry 係突登
連登仔又跟車太貼
不過foever

打和啦

上面咪有張圖話係佢自己搞錯囉 做乜野
成班認字特警

睇下人部電視,睇下個露台

你就知道你無論幾努力幾上進都好,都唔及一個盲字都唔識多一個嘅父幹撚

黃竹坑L hotel頂樓 唔洗葡萄 最平1xxx蚊有
拍兩年拖都未夠就結婚

唔怪喇...
識有人一個月就已經傾緊結緍
最緊要係碼頭好..
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

好啦祝你地幸福快樂
下次小心d啦

系你老母 吾你老母咩 mk妹咪嫁個mk金融仔囉
Fit到爆

金融仔? 敦倫金狗咋ma
唔知我願意會唔會講左做“I did”

可能係 I done
你地邊個屋企個天花有裝暗藏消防花灑頭?舉舉手比我羨慕下

之前唔記得邊度私人樓
好似係為左做開放式廚房定唔知點,地產商係間屋度裝左一大堆消防花灑頭黎過消防條例
成班買樓既人一見到間屋即刻屌晒鬼

都唔會喺床頭呀?

你結婚開唔開心關我地咩事
依家擺明笑你未來老公d英文連小學生都不如

求婚都買埋d淘寶貨燈箱 字又唔識多隻
下次求婚小心d啦
好鬼醜怪
條仔買個啲字個陣 間公司好心就提下佢買錯字啦
唔串錯 條女點會知係條仔落手落腳佈置場地
哎吔 救命丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞