有咩柒得過求婚都串錯英文?

183 回覆
902 Like 8 Dislike
呢一個post發生多宗交通意外
頂。。有沒上心。。Google translation 都好過條仔
成班認字特警

睇下人部電視,睇下個露台

字都唔識多個嘅白痴間屋都大過你
你地邊個屋企個天花有裝暗藏消防花灑頭?舉舉手比我羨慕下

之前唔記得邊度私人樓
好似係為左做開放式廚房定唔知點,地產商係間屋度裝左一大堆消防花灑頭黎過消防條例
成班買樓既人一見到間屋即刻屌晒鬼

開放式廚房的話 只會喺廚房範圍裝一至兩粒
好多新樓盤細單位都有
成班認字特警

睇下人部電視,睇下個露台

字都唔識多個嘅白痴間屋都大過你

爬多幾頁先回呢個post,ok?
唔好衝出嚟柒
牛屎仔樣衰都算啦仲要唔識字
merry me
開心的我

merry christmas

神愛世人 嫁比佢係好正常不過既事
呢一個post發生多宗交通意外

連登多細蚊仔係咁上下
呢間係酒店黎,香港仔間如心酒店既房,大約2500蚊晚啦

因為我結婚當日就係用呢間酒店呢隻房

Btw 用merry 都唔係好講得通
屋乜撚野

邊間酒店

黃竹坑 L hotel
係ig見人又係曬命po左張相
d吹氣字串錯happy brithday
唔好意思留言叫佢改
柒頭配柒頭 好撚登對 條仔咪一早認左自己串錯字
呢間係酒店黎,香港仔間如心酒店既房,大約2500蚊晚啦

因為我結婚當日就係用呢間酒店呢隻房

Btw 用merry 都唔係好講得通

只去過食自助餐,佢個位置咁原來樓上都幾好view喎!
真Merry Marry
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

其實佢地笑完就算
我是當事人(女),我借fd email開新ac的,雖然我一早已經大概估到樓主會系邊個,但面系人地俾架系自己丟,我亦吾介意俾各位睇埋下文,希望呢件事就咁算吾好再推po,我結婚亦系開心事請各位高抬貴手🙏🏼🙏🏼

其實佢地笑完就算

俾你咁講一講
對件事又深刻左...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞