【死囚自白】十八歲殺人 釋囚更生想做牧師

105 回覆
74 Like 43 Dislike
佢點都好過agentcc 既
成日見做神父,無幾可有做道士和尚返監獄感化獄友。
垃圾人唔應該放出黎
有無人有睇第一條片個啲留言?個班道德撚左膠大愛上腦,成班係到屌個mk仔,明明個個Mk仔無講錯
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

幾多人成世人冇犯事,安份守己捱份閪工只為生存,個社會唔覺得佢地傑出係應份
呢個殺人犯就傑出青年,點解?改過自身叫傑出?
即係攞開70分叫冇進步,由10分變70分叫好大進步?

殺人犯就收皮啦
你坐25年就可以出返黎
比你殺個位呢
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

幾多人成世人冇犯事,安份守己捱份閪工只為生存,個社會唔覺得佢地傑出係應份

句子次序既重要性

完全係我心底果句

技安定理,平時集集恰鳩大雄,到劇場版好有義氣幫大雄你都會覺得特別溫馨

斯德哥爾摩xxxx
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

句子次序既重要性

完全係我心底果句

技安定理,平時集集恰鳩大雄,到劇場版好有義氣幫大雄你都會覺得特別溫馨

讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

句子次序既重要性

完全係我心底果句

浪子回頭金不換
支那d特別多歪理
我俾機會個犯過錯既咪對無犯錯既好唔公平
唔係歧視你而係合理既區別待遇
btw左膠大愛當道歪理變真理
無論你做幾多衰嘢,殺人放火姦淫擄掠,只要“誠心慚悔”,一樣可以上天堂。我地依啲唔信教嘅平凡人,一生勞勞碌碌冇害過人,就要落地獄

每個人都有罪
其實佢係想早D 可以出獄.
既然打唔甩,唯有研究下做D 乜可以盡快出獄仲好.
好似歐陽炳強咁, 知道打官司一定出唔到黎, 唯有懺悔. 早D 假釋.
殺人罪大定投靠魔鬼引人誣蔑上帝有個兒子罪大?
佢點都好過agentcc 既

Good luck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞