【死囚自白】十八歲殺人 釋囚更生想做牧師

105 回覆
74 Like 43 Dislike
低能
殺人犯都可以吹捧
香港政府於1991年6月提交草案立法廢除死刑,曾經引起社會的討論。1992年,有一個名為香港民眾聯會的組織宣稱其民意調查結果,約有七成香港市民不支持廢除死刑,而香港律師會及香港大律師公會則同意廢除死刑。立法局於1993年4月三讀通過修訂法例,以終身監禁作為最高刑罰,正式廢除死刑。
好多左膠大愛耶撚留言
Lm
條女
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

幾多人成世人冇犯事,安份守己捱份閪工只為生存,個社會唔覺得佢地傑出係應份
呢個殺人犯就傑出青年,點解?改過自身叫傑出?
即係攞開70分叫冇進步,由10分變70分叫好大進步?

句子次序既重要性

屌拿星 黑社會殺完人 仲可以扮耶撚呃呃騙騙 好撚嘔心
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

幾多人成世人冇犯事,安份守己捱份閪工只為生存,個社會唔覺得佢地傑出係應份

係咁架啦,聽話做社會齒輪嘅港豬唔抵得?
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

係咁架啦,聽話做社會齒輪嘅港豬唔抵得?

其實真係咁
所謂春秋責備賢者
一個好人做一件錯事就千夫所指
一個人壞人突然做一件好事就會比人覺得佢好傑出
其實佢條女都係
一個黑社會坐監之後可能表現少少悔意,條女咪等佢八年
換轉一個好好先生突然殺人坐監,佢條女仲唔即刻飛佢
神既旨意
咁既人都有大愛L可憐,死嗰件真係死唔眼閉。
成段片淨係講佢自己 咁比佢殺左果個呢

出嚟行預左啦
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

句子次序既重要性

完全係我心底果句
讀大學做雞叫墮落
做雞讀大學叫上進

句子次序既重要性

完全係我心底果句

技安定理,平時集集恰鳩大雄,到劇場版好有義氣幫大雄你都會覺得特別溫馨
咁死左個個點
佢都冇機會享受人生
殺人犯真係死左佢啦
好唔好意思呀叫人比機會
條女明知條仔終身監禁都等8年

真愛難求

最後帽事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞