[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (16)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Post (17)
https://lihkg.com/thread/416581/page/1

下禮拜去旅行,見(17)爆就幫手開啦

懦夫

懦夫十月一先去旅行
又塞西隧

封左快線

有的士撞左 拖緊走

西隧日日都塞 屌佢老母

仲要塞返上去同出尖沙咀嘅車攬炒

尖沙咀個班日日出埋中線插隊
西隧快線都撞就真係釘撚咗個牌佢啦
慢中線日日互插都未撞

應該早多兩公里畫雙白唔撚比班仆街走出中線打尖啦
0940上車 宜家美孚
同屋企人講繁時日日撞車 居然話啲人都唔想
真係難聽過粗口
真係難聽過粗口

Agger
喂呢個時候吐公出九龍都塞???
係玩鳩嘢啊
真係難聽過粗口

Agger

佢地塞返兩三次就唔會咁講
係玩鳩嘢啊

新城市又撞啊屌你老母
吐露港成個九月都塞到pk
吐路好似仲塞緊
係玩鳩嘢啊

新城市又撞啊屌你老母

影相位直路自炒,條仆街點揸車架
明明好耐冇入呢個po 開左學之後我就日日遲

呢到有邊個唔係日日遲
收warning都大有人在

呢到有邊個唔係日日遲

勇士團
係玩鳩嘢啊

新城市又撞啊屌你老母

八成見相機即刻重break後面收唔切
係玩鳩嘢啊

新城市又撞啊屌你老母

八成見相機即刻重break後面收唔切

新城市盞相機燈出哂名架啦都唔識預早收
又塞西隧

封左快線

有的士撞左 拖緊走

西隧日日都塞 屌佢老母

仲要塞返上去同出尖沙咀嘅車攬炒

尖沙咀個班日日出埋中線插隊
西隧快線都撞就真係釘撚咗個牌佢啦
慢中線日日互插都未撞

應該早多兩公里畫雙白唔撚比班仆街走出中線打尖啦

油麻地出口就尖咀線打尖;慢線打尖咀尖……
今個禮拜塞車塞到比warning

呢到有邊個唔係日日遲

我以前明明係呢到既清泉

9月準時返工嘅日子一隻手都數得哂
收工, 車已上
今日準時返工準時收工 返屋企係屯公係咪要還
忍多日
忍多日

下星期應該順返啲
因交通意外,獅子山隧道公路往大埔方向近隔田的部份行車線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在獅子山隧道公路往大埔方向的車龍龍尾已到獅子山隧道收費廣場。

現時上址交通擠塞。

咁多位睇路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞