[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (16)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌好心繁時就限制下車流量啦

應該繁時炒車要扣分停牌啦

扣佢五十分
好撚大鑊喎今日 幾點先返到
d深紅幾時連成一線
係唔係on9呀
愈塞愈早
龍尾屯市
屌你老母汀九 我過到喇
因較早前交通意外,大欖隧道及屯門公路往九龍方向的交通擠塞。駕駛人士行經上述路段敬請忍讓及小心駕駛,並考慮使用其他道路。
大家睇路
瘋了 瘋了 都已經瘋了
屌好心繁時就限制下車流量啦

應該繁時炒車要扣分停牌啦

政府要改下考牌制度啦
落後到
學車考牌就行三十
攞到牌落公路就八十一百
唔嚇到撞車就假
屌咩 今日架車仲遲左15分鐘先到!!
因交通意外,汀九橋支路往機場方向近青馬大橋的部份行車線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在汀九橋支路往機場方向的車龍龍尾已到深井。

現時上址交通擠塞。

較早前因交通意外而封閉的汀九橋支路往機場方向近青馬大橋的部份行車線現已解封。車龍有待消散。

清佢老尾
離遠望過去仲係龜速轉落青馬
汀九又因爲青馬塞番轉頭 頂死哂後面d車

呢個白痴位好地地兩線入青馬咪好囉
又改到二合一
臨入青馬係度cutcutcut
唔撞就假啦
屌你老母汀九 我過到喇

我都過到
佢老母, 撞車啲卜街死晒未
因較早前交通意外,大欖隧道及屯門公路往九龍方向的交通擠塞。駕駛人士行經上述路段敬請忍讓及小心駕駛,並考慮使用其他道路。
大家睇路

運輸署又叫人用其他道路
7點出門番8半黃竹坑而家先搭緊南港島綫
由上屯公開始 去到青龍頭 除咗巴士線都係龜爬咁
因交通意外,汀九橋支路往機場方向近青馬大橋的部份行車線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在汀九橋支路往機場方向的車龍龍尾已到深井。

現時上址交通擠塞。

較早前因交通意外而封閉的汀九橋支路往機場方向近青馬大橋的部份行車線現已解封。車龍有待消散。

清佢老尾
離遠望過去仲係龜速轉落青馬

頭先係轉車站望過去青馬汲水門好順
因為塞撚哂係汀九
我屌你七半上屯公都塞 全條都深紅
汀九又因爲青馬塞番轉頭 頂死哂後面d車

呢個白痴位好地地兩線入青馬咪好囉
又改到二合一
臨入青馬係度cutcutcut
唔撞就假啦

同深井例位條長命虛實線一樣唔改好過改
改嗰個係唔係拎緊白卡架
屌,啲私家車同的士偷雞入曬巴士線

影相send比1823 & 電子報案室

其實制唔過
家陣香港八成有車cam
1823太方便

7 點3 都全紅啦

遲啲要係黃竹坑返工 ching點轉?

7 點3 都全紅啦

望住全條汀九都塞左

遲啲要係黃竹坑返工 ching點轉?

960 金鐘>地鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞