[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (16)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日大欖做乜?依家呢個鐘數仲塞?!
8半上車依家仲塞係park yoho對出

大欖出汀九附近快線炒車
得一條線上汀九

屌 死全家啦 呢d冚家鏟呼吸都浪費氧氣

4架車
屌 . 連去上水條路都塞埋 . 又要搭西鐵
終於到太子
因交通意外,青朗公路往九龍方向近汀九橋的快線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在青朗公路往九龍方向的車龍龍尾已到大欖隧道。

現時上址交通擠塞。
大家可以番屋企訓覺
屌你大欖出汀九個到 貨櫃車中線撞七人車尾
行完青馬直出機場
因交通意外,青朗公路往九龍方向近汀九橋的快線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在青朗公路往九龍方向的車龍龍尾已到大欖隧道。

現時上址交通擠塞。
大家可以番屋企訓覺

仲要炒四架,一架係貨櫃車
又要比人屌死
咪以為荃灣唔塞
成功又遲成個鐘
做左懦夫是咪可以大大聲話同事遲到
成個九月都
有無人係屯門公路出荃灣
八點起身見到紅到咁,諗都唔洗諗做懦夫,$1600蚊勤工
全港最大碰碰車遊樂埸 開幕啦!

咁大份勤工咁仆街
幾條友令到成個大西北癱瘓
依條數點計
死廿次都冇用…我講我…

尋日先比老細屌完我遲到多再遲就warning今日即刻遲…唉屌

咁大份勤工咁仆街

咩工成千六蚊勤工
以後唔撚坐巴士坐狗鐵算…都係想訓下教啫…而家係西隧跳落去坐地鐵都要等…玩完了
唉射波食早餐 廢事返到去又要比人黑面
唉射波食早餐 廢事返到去又要比人黑面

一早射左? 屌我公司要人八點半前通知射波…我九點三先開始塞…射都射唔切
死廿次都冇用…我講我…

尋日先比老細屌完我遲到多再遲就warning今日即刻遲…唉屌

出晒新聞都冇情講?
死廿次都冇用…我講我…

出晒新聞都冇情講?

離地老細:「點解唔早啲出門口?」「點解唔搭西鐵?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞