日本上網卡,香港邊度買穩陣

61 回覆
0 Like 0 Dislike
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦

SMT 唔洗set嘢一插即用
但速度唔快市區都係得大約4Mbps
搭單問
有冇巴打去日本係用WIFI蛋?

試過買卡成日收唔到又慢
所以而家用wifi蛋

之前成日喺日本租,中過一次伏就怕!
Docomo 大城市市區先得3Mbps
AIS SIM2FLY 8Days 4GB full speed

開心使用中
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦

無咁低
我去東京,就算SKYTREE都講緊 穩定16Mb
輕井澤都有十幾Mb架
AIS SIM2FLY 8Days 4GB full speed

開心使用中

正在東京使用緊留言
但頭先係原宿十事路口收得下載唔夠1....

開心使用中

正在東京使用緊留言
但頭先係原宿十路口收得下載唔夠1....
係香港買親卡都中伏
跟住只會係當地買卡
鴨記中過過期卡
而家用日本拎個隻免費卡
日本落機買點睇
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦

無咁低
輕井澤都有十幾Mb架

SMT果張我係東京果時睇直播都得喎

呢張插wifi蛋要唔要set嘢
係唔係入卡開蛋就得
個蛋有CHAP/PAP Auth

因為屋企人去,佢唔係好熟呢啲嘢

未試過入Wifi 蛋,不過你可參考呢度

唔該你先

今年去4次日本都係用呢張

btw 想問下有無卡for三~四日
日本落機買點睇

價錢貴一倍

上次成田買過
我之前旅行係淘寶買 又平又抵係真4g
利申:唔係打手

真心tb抵屌 又係docomo 7月尾去大阪用完
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦

無咁低
輕井澤都有十幾Mb架

講緊平均速度!
身邊好多朋友用完大城市市區平均都係得幾Mbps

對上3次去日本都淘 冇伏 黎緊10月去大阪 諗再淘定用下AIS

對上3次去日本都淘 冇伏 黎緊10月去大阪 諗再淘定用下AIS

淘呢啲係咪用集運先得?
你用邊間,我見我用開嗰間係禁運品
其實係咪仲有十日卡?
同埋8日卡時間係連日子定鐘數?
因為我去9日夜機去早機番
計時間係唔夠8個24小時

開心使用中

正在東京使用緊留言
但頭先係原宿十事路口收得下載唔夠1....

e 張iphone 用係咪即插就用得唔駛SET 野?
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦

無咁低
輕井澤都有十幾Mb架

講緊平均速度!
身邊好多朋友用完大城市市區平均都係得幾Mbps

你點計個平均出黎😂
如果多人用有呢個數 我覺得ok

淘呢啲係咪用集運先得?
你用邊間,我見我用開嗰間係禁運品

點解會係禁運品嘅
SMT個張我睇YOUTUBE個D都得喎
我通常都係買數據卡, 買wifi蛋就冇得分開行,一定要時時刻刻一齊...
所以無論幾多人去旅行都好, 我都唔會買wifi蛋
如果想平又方便就上網購網買,比完錢都係送埋貨上屋企
我自己就用開呢個www.sozmart.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞