日本上網卡,香港邊度買穩陣

61 回覆
0 Like 0 Dislike
鴨記街邊檔

鴨記街邊檔 x 2

中過伏
有過期卡

鴨記街邊檔 x 2

中過伏
有過期卡

未中過
但慢到仆街+成日連唔到
所以依家都唔用
softbank
dococom(好似係)

hktv 有呢兩隻,但softbank 壽命長d
AIS SIM2FLY 8Days 4GB full speed
softbank
dococom(好似係)

hktv 有呢兩隻,但softbank 壽命長d

我之前旅行係淘寶買 又平又抵係真4g
利申:唔係打手
唔怕貴就去SMT到買

真心好高速同穩定

平就鴨記啦
認真 如果唔想煩同快 就SmarTone
不二之選
淘寶
搭單問
有冇巴打去日本係用WIFI蛋?
AIS SIM2FLY 8Days 4GB full speed

呢張正 好快

呢張正 好快

無伏?
9月尾去10日東京
上星期買左9 DAYS - $90
尋日收到
勁平喎 我怕有伏

呢張插wifi蛋要唔要set嘢
係唔係入卡開蛋就得
個蛋有CHAP/PAP Auth

因為屋企人去,佢唔係好熟呢啲嘢
759張自由鳥
我去開創興廣場買,因為冇中伏就唔想轉

呢張正 好快

無伏?
9月尾去10日東京
尋日收到
勁平喎 我怕有伏

So far 係日本、台灣、新加坡、馬來西亞、印度、甚至香港都好smooth,真4G, 只係ping 高(因為經泰國server), 嚟緊去韓國都會用

呢張插wifi蛋要唔要set嘢
係唔係入卡開蛋就得
個蛋有CHAP/PAP Auth

因為屋企人去,佢唔係好熟呢啲嘢

未試過入Wifi 蛋,不過你可參考呢度
Eznippon
香港冇一張卡快過佢

呢張正 好快

無伏?
9月尾去10日東京
尋日收到
勁平喎 我怕有伏

屌 SORRY 柒左 原來唔是講緊同一樣嘢
搭單問
有冇巴打去日本係用WIFI蛋?

試過買卡成日收唔到又慢
所以而家用wifi蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞