有冇人可以鬧醒我?讀緊asso.....

370 回覆
14 Like 4 Dislike
我都無動力 依家chur緊

Same 覺得成個人好廢好後悔

Midterm前都好有動力
Midterm完之後就hea
依家仲要幾日溫兩科
一齊加油頂埋佢啦 你諗下自己目標係咩 問下自己做緊咩野
甘心比人睇死咩
一諗到班八婆親戚嘅嘴臉就好想食撚哂d ppt
用gpa一巴升落佢地塊面度

利申溫緊Final
我都係
太空人
明知就黎考試都無咩心機溫書
屋企有無錢?
有錢咪繼續讀囉
反正屋企唔差你開飯
你而家都係為讀而讀嫁啦
媾下女女不知幾好

不過屋企有錢果d都去哂外國讀野雞大學啦
仲使留係香港讀19 asso?

哂撚左屋企人d心血
讀asso要成十萬嫁
太空老鬼,入左hku嚕
每個入得番ugc既人都有佢既策略
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
就好似我咁,我major courses gpa唔靚
靠閒科都可以拉番入U 仲要係一大
有咩唔明可以傾傾

麗娜bb救我
新年就到,我想問樓豬諗好點面對啲親戚未
太空老鬼,入左hku嚕
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
有咩唔明可以傾傾

麗娜bb救我

閒科救星 上到去都係主科柒閒科叻 好撚想轉major呀屌
太空老鬼,入左hku嚕
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
有咩唔明可以傾傾

入到hku
我都好想入hku
下個sem真係要學下分配時間.....
啲exam堆埋幾日考 依家攰到透唔到氣....
太空老鬼,入左hku嚕
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
有咩唔明可以傾傾

入到hku
我都好想入hku

咩野major?
做人最緊要搵到自己想做咩 唔一定要大學 跟人行永遠搵唔到自己
太空老鬼,入左hku嚕
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
有咩唔明可以傾傾

入到hku
我都好想入hku

咩野major?

Sci
太空老鬼,入左hku嚕
讀書方便未必係最勁嗰堆
但係分配得宜都好有幫助
有咩唔明可以傾傾

入到hku
我都好想入hku

咩野major?

校友

入到hku
我都好想入hku

咩野major?

Sci

上堂跟唔跟到 明唔明concept
麗娜bb係太空讀咩
有咩閒科輕鬆A
諗住下年讀brand design foot& body
你點睇

入到hku
我都好想入hku

咩野major?

Sci

鐘意food nu可以問我
麗娜bb係太空讀咩
有咩閒科輕鬆A
你點睇

我讀food nu major一定同你講football好好讀架 football+IMM+RPC(如果你鐘意流行文化)brand design無讀過
你比你揀得既list我望望~
Asgm exam無動力即係成個sem都無動力啦

咩野major?

Sci

上堂跟唔跟到 明唔明concept

一半半 有時自己細膽 上完lecture有啲唔明唔敢問professor
麗娜bb係太空讀咩
有咩閒科輕鬆A
你點睇

我讀food nu major一定同你講football好好讀架 football+IMM+RPC(如果你鐘意流行文化)brand design無讀過

你係6901?
麗娜bb係太空讀咩
有咩閒科輕鬆A
你點睇

你係6901?

對的 呢加我都有野煩 不過唔話你知
上到黎你咪知
又唔一定讀到u 先ok ge
但讀u 記得由yr1 開始讀起
會開心d
加油
麗娜bb係太空讀咩
有咩閒科輕鬆A
你點睇

商科JJ year 1
上到黎你都走左
又唔一定讀到u 先ok ge
但讀u 記得由yr1 開始讀起
會開心d
加油

準備好defer了 真心 senior entry有點辛苦 好似青春變左保特咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞