【氣象】(2017年9月上旬末)初時一兩天有驟雨,隨後日子天色逐漸好轉 

192 回覆
7 Like 0 Dislike
JTWC BIN C之旅(20W)

#1 CPA TO HK:615km
#2 CPA TO HK:537km
#3 CPA TO HK:498km

台長又有得bin係咪開始興奮

其實好煩下6個鐘要睇一次,漏左又要搵紀錄不過自高登已經有既傳統黎,黎到呢邊點都要有人做先至叫做繼承左,呢邊又得我得閒搞其他人幫手打一兩報成日NM當km直接寫

我得閒都會幫你ga
不過之後又要出介紹風名

其實好煩下6個鐘要睇一次,漏左又要搵紀錄不過自高登已經有既傳統黎,黎到呢邊點都要有人做先至叫做繼承左,呢邊又得我得閒搞其他人幫手打一兩報成日NM當km直接寫

我得閒都會幫你ga
不過之後又要出介紹風名

麻煩晒蓮燈氣象台副台長

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

太遠,變數好大

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

太遠,變數好大

埋到嚟先叫啦

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

太遠,變數好大

我淨係想唔使食完乜都無架唧 上到台灣比五隻喵都係無撚用

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

太遠,變數好大

有架 比你破最高溫紀錄
港島東落狗屎
最近真係好多風

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

太遠,變數好大

有架 比你破最高溫紀錄

永遠打風最期待都係呢樣野多個打風

喜歡你讓我下沉

炒左上古巴如果最後FL風雨不似預期美國版黑人問號魚

辛苦曬,班友NM都唔識學人追風

佢係沿北部島鏈掃姐,應該唔會炒上主島

但都對強度有影響

但都對強度有影響

都預咗Cat 4登陸FL
毒果又出pish
今日天氣究竟引咗幾多人中伏 頭先清水灣行完山,依家走唔到

結界

結界

之前天氣報告有講落雨

有冇人講下而家古巴點

結界

開始細雨返,中午入清水灣巴士坐滿人,5點幾開始瘋狂行雷,成班人衝咗入去亭裡面,有兩三個仲要不停call的走,幾驚俾雷劈中

結界

之前天氣報告有講落雨

之前幾日都係朝早至中午時分落咗陣,不過估唔到今日場驟雨落足成日

結界

之前天氣報告有講落雨

之前幾日都係朝早至中午時分落咗陣,不過估唔到今日場驟雨落足成日

呢D邊有得估
大嶼山落狗屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞