【氣象】(2017年9月上旬末)初時一兩天有驟雨,隨後日子天色逐漸好轉 

192 回覆
7 Like 0 Dislike
大J預20W上到120knots

咪咁早打j
蘋果記者又會入黎抄post 嫁啦
岑智明覺得唔知點算好。
40分鐘 ·
我都無話會進入香港500公里範圍,唔該聽清楚D🙏🏼🙏🏼🙏🏼

本來預東登Florida
宜家西登
海水溫度又高
Florida 今次好大鑊

已經登咗古巴 地形影響未來24小時應該都會減弱 要睇係個海灣增強到幾多 依家路徑偏西 Florida西岸 Everglades National Park可能遭受嚴重破壞

我有追下美國live
琴晚風眼重整落到cat4上限
宜家已經上返cat5
預測cat5 login keys west 果頭

宜家西登
海水溫度又高

已經登咗古巴 地形影響未來24小時應該都會減弱 要睇係個海灣增強到幾多 依家路徑偏西 Florida西岸 Everglades National Park可能遭受嚴重破壞

我有追下美國live
宜家已經上返cat5

當地天氣報導一般都認同掃東岸破壞力低啲

宜家西登
海水溫度又高

我有追下美國live
宜家已經上返cat5

因為storm surge影響西岸既時間短d 同範圍無咁大
但宜家成個南Florida 沿岸都會食5-10ft stores surge
內陸仲有個唔知咩湖會滿瀉

宜家西登
海水溫度又高

我有追下美國live
宜家已經上返cat5

但宜家成個南Florida 沿岸都會食5-10ft stores surge

成個Flirida都係河、湖、沼澤
佢地天然河道海岸線都保養得好,勁多短吻鱷、公牛鯊,
一風暴潮就爽死 公牛鯊跟住風暴潮湧入內陸亂咁游 短吻鱷除時沖哂入d商鋪入面
美國.....

喵喵喵喵

喵喵喵喵

喵喵喵喵

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

大把時間
慢慢睇

喵喵喵喵

8號先預佢打台灣

又要跪求西

西西西西西西

宜家西登
海水溫度又高

我有追下美國live
宜家已經上返cat5

成個Flirida都係河、湖、沼澤
佢地天然河道海岸線都保養得好,勁多短吻鱷、公牛鯊,
一風暴潮就爽死 公牛鯊跟住風暴潮湧入內陸亂咁游 短吻鱷除時沖哂入d商鋪入面

短吻鱷大戰公牛鯊
成個florida食100mph+ wind
有排重建
JTWC BIN C之旅(20W)

#1 CPA TO HK:615km
#2 CPA TO HK:537km
#3 CPA TO HK:498km

台長又有得bin係咪開始興奮
過兩日又要開中旬post

20W應該會命名

唔知命名先定中旬先呢

應該命名先

台長又有得bin係咪開始興奮

其實好煩下6個鐘要睇一次,漏左又要搵紀錄不過自高登已經有既傳統黎,黎到呢邊點都要有人做先至叫做繼承左,呢邊又得我得閒搞其他人幫手打一兩報成日NM當km直接寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞