沈門師兄弟徙置區五期 - 大步躐過

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我會比心機減肥執好自己先
旺師兄 你會幫我架係咪

搭單問
食嘢清啲定做hiit緊要啲?
我想知個重點放係邊

why not both

我怕我做完啲運動食返多過平時

嘢一定要食 最起碼七成飽

好啦
我唔會節食嘅
因為太易肚餓
我會比心機減肥執好自己先
旺師兄 你會幫我架係咪

朱巴上身: 盡力而為

瘦左請你食KFC

你想我變曾志偉?

一餐唔會肥
新post留名

留名
今日會忙啲,基butt師兄唔知得唔得閒,避免爆post冇人接,開定先

徙置區七期 - 聯想大廈

https://lihkg.com/thread/391485/page/1

上香先 \|/
屌吖,冇咗6期 搞錯咗,唔理啦
接手沈門事務好大壓力,搞到出錯,在此多謝大師兄堅持開post咁耐
\|/ 多謝vic師兄接手沈門管理,一起等待大師兄回來沈門領軍戰鬥
\|/
V師兄 多謝你 辛苦你了
\|/ 上香
V巴,辛苦你了
唔該晒
沈家軍絕不容許別人搵笨柒,今日要本利歸還
特朗普:有很多理由取消美國債務上限 (05:42)

on.cc東網專訊】美國總統特朗普回應媒體提問時表示,有「很多好的理由」來取消美國的債務上限。

與此同時,據報特朗普與參議院民主黨領袖Chuck Schumer已同意尋找計劃,以永久地廢除債務上限措施。不過,有關計劃可能要面對國會共和黨議員強烈反對。

報道引述3名消息人士透露,民主黨希望在今年12月之前與特朗普達成協議。

//係咪即係可以無限借? 係就港股32000都唔止
\|/
\|/ 師傅
\|/
會唔會推得太快,成程車都追唔晒
會唔會推得太快,成程車都追唔晒

午夜post我都冇追㗎,呢班友唔瞓嘅點陪佢哋癲
旺師兄啱唔啱做?

【大隻仔注意】健身教練「一對一」 時薪最高達2000蚊!

亞洲運動及體適能專業學院(AASFP)首次發表《香港健身Guide》調查報告,經訪問香港300間健身中調查發現,截於2017年8月1日,香港超過743間健身及運動場地,較2012年的608間上升22%。

其中,中西區(中環、上環、西環、西營盤及堅尼地城)擁有最多健身場地,數目達146間(佔全港近兩成),當中連鎖及非連鎖健身中心達58間,而教練一對一每小時收費由600元至2,000元不等,是各區之冠。

緊隨其後是灣仔及銅鑼灣區(600元至1,500元)、尖沙咀區(500元至1,200元)。至於旺角至美孚一帶則擁有最多瑜伽及普拉提中心(43間)以及泰拳館(32間)。

健身教練入行時一般任職駐場教練,月薪約有9,000至1.2萬元起,當累積到一定工作經驗後,即可晉升為私人教練,除底薪外,健身中心多會按照其資歷、溝通能力、工作表現等,以拆帳形式對分每堂收入。若表現理想,以及額外擁有專業技能(如運動按摩、營養飲食管理),每月收入可增加至4萬至5萬起。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57181184&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170907
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞