教 局 副 局 長 蔡 若 蓮 兒 子 墮 樓 亡

1001 回覆
5926 Like 30 Dislike
Wiki 已經更新左。。。有冇咁快呀
等睇驗C報告:

發現冇屎弗!!!!!!

BTW,熱烈.........
25歲呢d年齡可以有乜事咁嚴重要自殺
教育局副局長派出親兒子到地府與自殺學生會面。

好偉大香港一日有呢啲官員一日都可以繁榮落去
感撚動到食啲好嘅慶祝下先
証實咗
今次唔駛炒車
党報唔知會唔會話副局為左堅持愛國教育,收到死左個仔消息後都堅持不離開會議,含撚...AR含淚直到會議結束,唱埋國歌高呼三聲共產黨萬歲之後先趕去醫院收屍呢

對住佢個仔唱
遲奶遲奶
吳局長忍幾年就可以屌返網民
蔡副局長可能要忍10年

有排忍
仲要係死個仔
一個鐘唔使就推爆
抵呀
賣港賊死全家
梁:你如何在工作、進修和家庭三方面取得平衡?尤其當時你還要照顧孩子?

蔡:在教養孩子方面,我要求自己與孩子的相處是有質素的。例如我回到家裏會專注地與他們相處,不會一邊與他們聊天,一邊煮飯或者做自己的事。當我們一起逛街時,就算我要給自己買衣服,我也會讓他們參與給意見,從而建立親子互動。至於孩子的功課,我會教他們用什麼方法去做,但不會代他們做;我又把自己的書桌和他們的放在一起,在同一時間,大家各自做自己的功課,休息時就一起休息,彼此鼓勵。

結果,個仔死左
25歲呢d年齡可以有乜事咁嚴重要自殺

冤魂索命
個仔冇簽不自殺契約?

話唔定簽左, 照毀約

要搵猿蟈強去告佢啦
熱烈地
教育局正副局長個位都是兇位
無咁上下皇氣坐唔住

吳得掂向主奉獻老婆老母
副局長巳經要奉獻兒子
如果佢幾年佢坐正的話...

Lm

公務員升果D反而問題唔大
自己仆去做果D全部無好結果
党報唔知會唔會話副局為左堅持愛國教育,收到死左個仔消息後都堅持不離開會議,含撚...AR含淚直到會議結束,唱埋國歌高呼三聲共產黨萬歲之後先趕去醫院收屍呢

對住佢個仔唱
遲奶遲奶

個仔有冇彈起身肅立呀, 冇又告多條罪 死左就唔洗肅呀
唔好再推啦
吳局長忍幾年就可以屌返網民
蔡副局長可能要忍10年

有排忍
仲要係死個仔

死仔蓮
梁:你如何在工作、進修和家庭三方面取得平衡?尤其當時你還要照顧孩子?

蔡:在教養孩子方面,我要求自己與孩子的相處是有質素的。例如我回到家裏會專注地與他們相處,不會一邊與他們聊天,一邊煮飯或者做自己的事。當我們一起逛街時,就算我要給自己買衣服,我也會讓他們參與給意見,從而建立親子互動。至於孩子的功課,我會教他們用什麼方法去做,但不會代他們做;我又把自己的書桌和他們的放在一起,在同一時間,大家各自做自己的功課,休息時就一起休息,彼此鼓勵。

結果,個仔死左

笑撚死
求仁得仁啦!
據悉,蔡子早年在外國留學,畢業後返港工作,一年前蔡子參加單車活動發生意外,以致身受重傷,另有消息指他患有抑鬱症

七月有抑鬱症好易中招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞