[終於有人講真話]曾志偉:這麼醜的妞

110 回覆
449 Like 2 Dislike

邊個估到佢十年後上到神台
其實每年佳麗啲質素會好參差
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩
二黎佢唔係第一次咁講 07年佢都咁講過 可以睇下果年邊個冠軍
同埋佢真係唔洗比面tvb

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

其實o的小學雞係咪以為做藝人,仲要上哂神檯o既藝人唔出現係tvb呢個公仔箱就等同冇飯開?

唔睇電影留意娛樂圈就係小學雞咩大佬
問下佢唔做tvb有咩搞je, 成班老屎忽出黎賣老
完全廢老心態
叫人去死果個仲衰,現實中肯定係俾人寸開壓力大既毒撚黎

屌得幾好喎,而家d小朋友google下都懶

唔留意唔睇就死返出去啦
仲唔意小學雞
曾志偉話哂都係前演藝人協會會長
離開tvb佢有咩搞

係咪睇tvb睇上腦

一係就小學雞
一係就坐撚左廿碌,以為志矮仲係講錯野比汪阿姐dodo姐屌個個志矮
睇咗曾志偉果篇 "慘不忍睹", 跟住搵下舊港姐睇。
92年果屆真係好誇張,主題係埃及,成個台都係埃及 Feel,

旁邊仲有個勁高既獅身人面像
後面就係個像,中間有個出口,可以行出黎.
而台下仲會擺好多圓枱比嘉賓。

問答環節嘉賓係周星馳。另外表演嘉賓係四大天王,D 服飾都勁靚.

睇番今年個決賽,個舞台平凡到呢。

邊個估到佢十年後上到神台

化妝累事
佢瘦左面反而

唔知係當年評判有先見之明
定係口味獨特

可能雷莊兒幾年後又唔同左
92年果屆真係好誇張,主題係埃及,成個台都係埃及 Feel,

問答環節嘉賓係周星馳。另外表演嘉賓係四大天王,D 服飾都勁靚.

以前做台慶, 港姐,世界盃真係盛事黎嫁
係咁宣傳, 又一大堆明星, 前前後後勁多報導
睇劇集大結局又係好撚重要

而家

而家

以前港姐決賽係紅館
近呢幾年係電視城咋

而家

以前就連歡樂滿東華嗰類籌款節目,同埋勁歌頒獎典禮都搞到好大陣仗,但而家俾余詠珊同佢老公入主cctvb之後,就越搞越垃圾

而家

以前港姐決賽係紅館
近呢幾年係電視城咋

就算廠細,一樣都可以有特色。
舊時就算一場舞,d 服飾都係賣點。
今年場跳舞,淨係會記得有隻大猩猩
其實每年佳麗啲質素會好參差
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩
二黎佢唔係第一次咁講 07年佢都咁講過 可以睇下果年邊個冠軍
同埋佢真係唔洗比面tvb

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

其實o的小學雞係咪以為做藝人,仲要上哂神檯o既藝人唔出現係tvb呢個公仔箱就等同冇飯開?

唔睇電影留意娛樂圈就係小學雞咩大佬
問下佢唔做tvb有咩搞je, 成班老屎忽出黎賣老
完全廢老心態
叫人去死果個仲衰,現實中肯定係俾人寸開壓力大既毒撚黎

洗撚老屎忽先知咩on9
問問題唔係問題 但用下個腦先啦
重藉口多多 又話 唔睇電影留意娛樂圈
咁你問你把撚咩
你都唔睇唔留意
現實中你就肯撚定係柒姑碌架啦
有時間唔洗回我啦,去搵新工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞