[終於有人講真話]曾志偉:這麼醜的妞

110 回覆
449 Like 2 Dislike

而家睇番佢原來幾正

後生藍潔瑛去選 , 曾志偉一定失晒理性
第一次認同獎門人
如果獎門人做評判一定會判打和
張嘉兒其實唔差都叫有氣質
睇下近幾届先

張嘉兒起碼身材好有料
依個排牙囉

而家睇番佢原來幾正

只怪當年唔識咩叫肉地
2000蚊q我都制呀

而家識化妝姐屌 on9
真心問,余詠珊點解咁夠guts同曾志偉反面,話曬都娛樂圈大佬 同埋比起陳百祥,曾志偉都算係咁,起碼主持演戲都出色,搞笑既時候搞笑,嚴肅既時候嚴肅,唔似陳百祥嘻皮笑臉 見到都覺得似鬧劇

Tvb好多前都已經鎖撚左自己係一個圈到
佢理9得你出面係點就唔會拍埋啲膠劇搵啲咩黃浩信做主角
其實每年佳麗啲質素會好參差
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩
二黎佢唔係第一次咁講 07年佢都咁講過 可以睇下果年邊個冠軍
同埋佢真係唔洗比面tvb

張嘉兒都係衰肥
而家直頭係柒

佢岩岩選個陣分分鐘7撚過雷xx
而家識化妝就講到佢唔柒
離開左講野都正常D
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩
二黎佢唔係第一次咁講 07年佢都咁講過 可以睇下果年邊個冠軍

咁同tvb反面佢有咩搞

搞笑咩,你覺得獎門人要靠tvb?
佢拍緊最佳損友 安樂戰場時你唔知出左世未

最佳損友佢有份拍咩

佢應該想講精裝追女仔

巴打知我心意

我打錯左自
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩

張嘉兒都係衰肥
而家直頭係柒

佢岩岩選個陣分分鐘7撚過雷xx
而家識化妝就講到佢唔柒

之前八點劇傻更更果個look 好得意

依家愛回家個詩詩都係越睇越順眼,有肉地先正

真心問,余詠珊點解咁夠guts同曾志偉反面,話曬都娛樂圈大佬 同埋比起陳百祥,曾志偉都算係咁,起碼主持演戲都出色,搞笑既時候搞笑,嚴肅既時候嚴肅,唔似陳百祥嘻皮笑臉 見到都覺得似鬧劇

曾志偉娛樂圈既地位係好高 連有一屈金像獎怕同志偉生日撞期 搬去星期六頒
如果化妝化到棚牙入番去就仲有得救既

而家睇番佢原來幾正

當年成個William Hung 咁喎

女人做管理層on9
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

其實o的小學雞係咪以為做藝人,仲要上哂神檯o既藝人唔出現係tvb呢個公仔箱就等同冇飯開?
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

笑撚死 你當曾志偉岩岩入行呀 加上依加個市場咁大 佢依個名氣去邊都得 洗撚靠tvb?

可能人地都只係好奇問下 唔使下下恃老賣老嘅
更加唔使叫人去死 人地有咩得罪左你?

好奇都有返o的logic , 人地就算唔撚使做,副身家加埋投資早已遊戲人間。
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

其實o的小學雞係咪以為做藝人,仲要上哂神檯o既藝人唔出現係tvb呢個公仔箱就等同冇飯開?

唔睇電影留意娛樂圈就係小學雞咩大佬
問下佢唔做tvb有咩搞je, 成班老屎忽出黎賣老
完全廢老心態
叫人去死果個仲衰,現實中肯定係俾人寸開壓力大既毒撚黎

女人做管理層on9

佢同佢老公一手一腳搞死樂壇同無線
估唔到佢會咁講

一黎同余詠珊唔岩

咁同tvb反面佢有咩搞

小朋友 你都係早d死啦

唔睇電影留意娛樂圈就係小學雞咩大佬
問下佢唔做tvb有咩搞je, 成班老屎忽出黎賣老
完全廢老心態
叫人去死果個仲衰,現實中肯定係俾人寸開壓力大既毒撚黎

屌得幾好喎,而家d小朋友google下都懶
港雞同隻狒狒打孖執柒咗去啦
曾志偉話哂都係前演藝人協會會長
離開tvb佢有咩搞

係咪睇tvb睇上腦
Tvb一台獨大,多得港豬支持,而家乜人都唔驚啦
只要擦得到政府鞋,末來繼續壟斷

而家睇番佢原來幾正

真係幾正 個樣好淫賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞