[League of Legends][108]奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
宜家可以滿足廁神既願望

?咩願望

Show Blocked User - 꽃케이🌸
滿足腎仔想比人BLOCK既願望
Show Blocked User - 꽃케이🌸
滿足腎仔想比人BLOCK既願望

根據ESPN爆料,現有10支隊伍的EULCS聯賽將被分成四個賽區:倫敦、巴黎、柏林和巴賽
隆納。每個賽區將擁有6支戰隊,每支戰隊將會獲得多年的聯賽席位授權。這也意味著戰
隊將不會從本土聯賽中降級。
根據ESPN爆料,現有10支隊伍的EULCS聯賽將被分成四個賽區:倫敦、巴黎、柏林和巴賽
隆納。每個賽區將擁有6支戰隊,每支戰隊將會獲得多年的聯賽席位授權。這也意味著戰

倫敦係英國首都
巴黎係法國首都
柏林係德國首都
借問聲, 馬德里呢

倫敦係英國首都
巴黎係法國首都
柏林係德國首都
借問聲, 馬德里呢

巴塞咪加泰首都
8大賽區
8大賽區

20個位
8大賽區

20個位

1 2seed 直入
3就打qf
【男人最痛】40元「賤賣」老公珍藏高達 妻:要擺BB嘢

俗語有云「男人愛高達,女人唔明白」,根據非正式統計,10個男人最少有7個都愛高達,無論是限量版或普通版模型,都會「有得儲就儲」。近日一名媽媽日前於網上平台售賣丈夫13盒珍藏高達模型,更「賤賣」40元一盒,稱「要放BB野(嘢),無位再放模型,老公割愛出售」,更以超低價每件40元,全部13盒500元出售。

其後疑似老公今午一時許留言,稱「大家討論得咁激架,我地(哋)係兩公婆討論後贊成賣的」。

網民紛紛替其丈夫不值,「點止500咁小(少)呀,放得太平了」、「一盒都唔止500, 係咪500蚊係個盒,唔包入面既模形(型)?」、「呢幾盒野加埋頂多咪同一包尿片佔的位差唔多……又唔見得果幾吋位有幾緊急喎」,甚至質疑丈夫是「被自願」,「咁既(嘅)標題咁既(嘅)價位,被商討被自願咋下話...」。

亦有網民認為不應該規管男人的興趣,更稱會義氣買下再原價賣回予該丈夫,「全要,等你老公揾到位裝時再嚟贖返」、「師兄賣左(咗)未,未既(嘅)我要!到你屋企有位原價俾返你!」

倫敦係英國首都
巴黎係法國首都
柏林係德國首都
借問聲, 馬德里呢

巴塞咪加泰首都

EU垃圾汁柒左佢喇 本身都垃圾 邊到搵多14隊垃圾出黎

倫敦係英國首都
巴黎係法國首都
柏林係德國首都
借問聲, 馬德里呢

巴塞咪加泰首都

要搵實有嫁
不過更加無人睇咁解

倫敦係英國首都
巴黎係法國首都
柏林係德國首都
借問聲, 馬德里呢

巴塞咪加泰首都

要搵實有嫁
不過更加無人睇咁解

本身10隊都無乜人睇
仲要分到咁散
又無競爭性 諗個個都ON9
EU本彩射精未
EU本彩射精未

走A
鑽石prox 同genja 大c 好似有世界賽打
隔離post吹奏TSM
鑽石prox 同genja 大c 好似有世界賽打

Is edward
隔離post吹奏TSM

你都吹奏垃圾啦
隔離post吹奏TSM

你都吹奏垃圾啦

Sad but true
隔離post吹奏TSM

7ss新地盤confirmed
皇馬呢屌你老母
冬天 強大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞