[League of Legends][108]奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉奉

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
懷疑鍾狗扮野搵人寫篇野幫自己洗底

大把報紙幫鍾狗寫野
死都唔信
你地有無睇內文牙
鍾仔話玩開個到全部都係有錢仔
咁d女見既然全部都係有錢 咁梗係睇二樣野啦
係咩我就唔講啦 仲要跟鍾仔搵食
你地有無睇內文牙

屌 咁佢要屌個D有錢女姐 屌一般個D容乜易
一般先JENG
你地有無睇內文牙

有錢仔食開靚野 會唔會屈就自己食返普通料= =
你地有無睇內文牙

有錢女就=正咩 = =?
你地有無睇內文牙

有錢女就=正咩 = =?

學識 氣質 同你係街邊是但執件已經兩個level啦
不過你有閪屌就得 又唔同講法既
Diamondprox Edward 打世界賽

而加叫你屌西炸MA 叫你過人世咩

鍾仔篇文都唔係講屌閪
你個腦真係得屌閪
我訓先

鍾仔篇文都唔係講屌閪
你個腦真係得屌閪
我訓先

我針對呢句姐 佢話
啲人以為有錢就好多女埋身,但實情唔係咁。
咁事實有錢真係大把女埋身 你又話人無學識 無氣質 = =
KM屌打文音
同雞蟲講女

鍾仔篇文都唔係講屌閪
你個腦真係得屌閪
我訓先

我針對呢句姐 佢話
啲人以為有錢就好多女埋身,但實情唔係咁。
咁事實有錢真係大把女埋身 你又話人無學識 無氣質 = =

佢地有咁既家底 派頭 自然就同返有錢個班玩嫁啦 佢地眼中跟本無你所講既普通女仔
鍾仔篇文都唔係講緊無閪屌 佢講緊係搵另一半
你就將佢所講既無女埋身 講成無閪屌咁
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

Real 搵條友幫自己設計下個造型最多咪幾皮野

REAL 我都想搵人執執個LOOK + 搵人練肌
可憎我是窮撚

你三米高大佬...
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒瘦
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒瘦

依家興...
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒

幫你改返
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒瘦

依家興...

我係咪要整到個頭GD咁
再買D MK 衫穿埋耳
化個SMOKY EYE 落旺角D細場溝公廁MK妹
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒

幫你改返

喂...我撐你WO ! 自己友呀 !!
火力全開
「以後我可能會出家,講真﹗」

光頭
火力全開

認真討論
點解咁有錢
唔搞搞D皮膚
唔搞搞個髮型

可憎我是窮撚

你三米高大佬...

高有撚用咩 咁撚柒瘦

依家興...

我係咪要整到個頭GD咁
再買D MK 衫穿埋耳
化個SMOKY EYE 落旺角D細場溝公廁MK妹

MK仔先穿耳
學肥拎染藍毛毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞