覺唔覺 追擊錢嘉樂大女「錢七」來笑個連登仔真係仆街之極

289 回覆
2535 Like 267 Dislike
呢啲人真心有撚病,要笑都笑夠啦,而家佢已經有自我意識,你哋班仆街已經毁咗人哋童年,係唔係要毁埋人哋個人生先肯收口

要笑,就學Matt leung講,搵個關事的小朋友嚟笑!e.g. 袁詠儀、楊千嬅個仔
隔離嗰個錢七原post仲要有條友喺度話自己"平日畀人笑 又唔見你哋咁講?"

如果佢真係遇到啲咁嘅嘢
咁就係咁樣對待佢嘅嗰班人係錯嘅
點解要拉一個𡃁妹落水?
即係你受傷 所以你要佢都受傷??

然後仲要分清楚日常生活同埋網上面嗰個嚴重程度
根本就差好撚遠
咁樣都唔明係咪小學雞嚟㗎?
連佢老豆老母都唔太鍾意七公主
影親相都係靠埋個細女度
佢地fuckfuck 因為佢自己處於黑暗
就要其他人都處於黑暗陪佢
仲要呀
其實網上面某啲媒體都會睇到有班人好輕易就會講人哋係"聖母"

一班支持做仆街嘢嘅撚屌
然後人哋只係指正佢哋嘅惡行
然後就安個名畀人哋
覺得咁樣可以令到成件事冇咁過份咁樣
天真到
成班傻仔圍埋就覺得自己變得有力量

唔知你呢個case會唔會畀人話係聖母呢
我睇到
純粹嘅惡意
+
好似 佢個女有原罪咁 (我接受唔到人係有原罪)
標準欺凌者嘅發言
連登只係小眾
呢度平均年齡35碎up 就嚟變廢老論壇

邊度會有小學生 中學生 大學生上
好心你哋班毒撚牙叔唔好成日ff啦
現實就傷春悲秋 日日ff自己冇女欣賞自己
喺呢度就ff自己有影響力

樓主咁撚正義 麻煩同超哥俾啲建設性建議
呢度啲毒撚牙叔係受害者嚟架 個個都情傷累累架
剩係識向弱者抽刀 屌你老母
知唔知最令人氣憤係咩

係見到個11歲女 避鏡頭
what the fuck
就係唔想你班仆街係到當佢茶餘飯後嘅話題
佢選擇唔入鏡 避鏡頭 父母/佢叫父母 唔好公開佢

無緣無故 要承受 人類純粹既惡意
又來合理化自己嘅欺凌行為

覺得自己係小眾就可以欺凌人?

個腦冇問題呀ma?
正常智力都睇得出啦
咪撚咁陰濕啦做人
成隻陰濕鼠輩咁樣

敢做唔敢認
垃圾
依家係屌柒你呀
你借呢件事美化你自己
你自己將自己不合理行為合理化呀

平時咩都唔理 咁多不公義嘅嘢你唔屌
揀個有話題性 揀個屌完冇後果嘅事嚟屌
平均35歲up?
玲奈 明架啦 你平時開嘅post呢
都係吃喝玩樂

不過你依家捉到路啦
一講女呀 呢啲兩性話題呢 就夠哂juicy
你仲衰過cctoy日日po新聞嘅洗版狗呀

覺唔覺得 香港識生 一家係生女 唔係生仔
https://lih.kg/3786824
你又知佢無屌?
click下佢開過咩post囉
帶頭話生女好過生仔 佢自己咪笑埋一份
玲奈笑尻緊你呀 中國香港男人
玲奈代我問你 你宿返你老母個閪未呀
我屌不義多過你多多聲 唔識用連登起底?
你笑完未 你笑完麻煩縮返入去你老母個閪

覺唔覺得 香港識生 一家係生女 唔係生仔
https://lih.kg/3786824
有咩問題
覺得生女好多 有不義?

定唔識中文 唔知咩叫不義?
好撚心你啦
一個前 你自己開po笑尻中國香港男人
依家你屌尻人笑中國香港女仔

好撚嘔心 好撚虛偽呀
比埋link啦
係到打稻草人做咩姐

香港人就一定岩曬 唔會做錯咩
啲4mk口吻
你條友都出名口臭
你自己開過嘅post 覆過乜嘢
一個月啫 咁快唔撚記得?
你其身不正 你之前笑完中國香港男人
依家開地圖炮屌人就得

ok la 當咩事都冇發生過
你呢d真係正垃圾
成個小學雞,你係唔係笑自己知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞