覺唔覺 追擊錢嘉樂大女「錢七」來笑個連登仔真係仆街之極

326 回覆
3281 Like 318 Dislike
笑又唔洗死
睇到樓主努力爭取緊上天堂
why not both
你係咪搞撚笑?
白馬個次
佢地自己實力都好撚肥柒矮毒宅臭頹 係網上冇樣咪發洩自己既廢囉

我甚少見有錢人會咁criticise 人地個樣 起碼心入面諗 但講到咁真係冇咩見過 或者人既陰暗面
佢唔係Lihkg 之女咩
唔係惡變善意咩
無追開
咩事
哥基狗
又瀨,好明顯佢自己有晒預謀
關連登仔咩事
inside joke

邊有善過
所謂善係借機屈鳩佢老母嫌棄佢 唔post 話佢好慘
所以要大家支持大女 再屌佢老母

成件事係到自編自導
人地老母因為網民d仆街留言 減少曝光
屈到變左嫌棄佢
你11歲老豆老母日撚日都影你擺上網
正常人都避影頭啦
除非你想曲線話錢七唔正常
就係有樓豬呢種誅心論,將愛變成仇恨
乜撚野 依家係有影大合照
但唔post出來
人地私底下ig 唔洗評頭品足 post出來冇所謂

有你班仆街係到評頭品足10年 點post呀
咁又唔好
黐線咩 咁認真
嚇親呀大佬
咁你去揾返果d會員講呀嘛
你地咪又係開個post鬧哂全部連登仔
初頭笑老豆老母唔愛佢差別待遇都係搞下笑
但當初既笑話而家發現原來係真話黎
荒謬變成現實不嬲都唔好笑架啦
成件事流程係咁

1.高/連登仔真心笑佢似老豆 咩錢嘉樂基因強大 笑佢雙眼

2.人地父母 知有網民 留依d仆街留言 減少曝光 只post呀妹

3. 高/連登仔 屈鳩人父母大細超

4. 高/連登佢 再自己ff 要為大女討回公道 起朵連登女兒 屌佢老豆老母

成件事係到自圓其說 本質上都笑緊佢同屌佢老豆老母
樓主 我個人就撐你既 但笑錢7呢單野就有啲似啲人冇啦啦笑啊mo殘廢 日撚日問佢點做愛乜乜柒柒 我自己從來冇笑過佢 可憐佢都嚟唔切 屌柒人黑心 就會有人黎屌我假仁假義 臭蟲論打稻草人乜都出齊 實會話你地笑中國人 笑藍絲就得又咁又咁

錢7係好撚慘 笑得好過癮嗰啲 因住自己要生仔要抱孫
錢家一家都好大方
真正體驗言論自由
祝永遠幸福美滿
答左先啦屌,左兜右兜衰撚過女人
仲有唔好講「你地」
你唔滿意你咪同開post既講

我淨係問你一個人,一條問題:你口中既以直報怨係報緊乜?
你想回我就只需要答依條問題,你以為自己係高官呀?答唔出就遊花園
我都冇笑過呀mo殘廢

完全搵唔到位笑

搵到位笑個班 個腦有缺陷 太多位先笑到
連登好多都係未來廢老
講真樣衰嘅小朋友一街都係
扮就扮關心 其實就想笑人
講真都唔知有咩好笑

照下塊鏡睇下自己咩料
人地老豆係錢家樂
樣衰但唔憂食住
分分鐘去外國岩哂鬼佬口味
po出嚟就一定有評頭品足架啦
定你想全世界所有forum都有讚冇彈?
所以人地咪唔post 就係多得你班撚樣羅

星二代多如繁星 就佢一個比人jer足十年 重要係講壞話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞