覺唔覺 追擊錢嘉樂大女「錢七」來笑個連登仔真係仆街之極

292 回覆
2568 Like 270 Dislike
仆街還仆街
事實還事實
最撚核突係認親認戚叫佢做連登女兒嗰班
校園欺凌撚又來合理化自己行為

香港法例都冇一條 叫缺校園欺凌法

係咪姐係校園欺凌係岩既事呀
所以睇得多連登 個人都開始心理有問題
笑鳩阿Mo嘅仲撚賤啦

意外受害者出俾人笑嘅程度同錢七一樣咁多
要承擔責任嘅人就無人提
有阿Mo嘅post必定笑鳩佢講地獄梗就有
受害者就一人笑多幾下先
咁樣叫黃絲爭取嘅公義
笑大人個口
獨醒撚?
又想借人地黎抬高自己呀?
欺凌都係事實

自以為講事實個班
認清自己欺凌緊一個同自己冇仇怨既細路女
由0歲持續欺凌到11歲就得

認清楚你自己做過d咩
原來係咁,對唔住囉
不嬲睇唔起下等人類
下次睇左人id 先講老屎忽言論啦
30幾萬 咪lihkg開左成年幾 先做連登仔?
講佢樣衰就話欺凌
咁八兩金魯芬個啲一早一哭二鬧啦
話人樣衰 唔係欺凌?
你老母咁教你?
佢老豆老母係明星,日日擺個女啲相出黎,就預咗會被人評頭品足架啦唔中意可以唔show 個女,大把明星好保護仔女私隱,所以要屌點都係屌父母啦柒頭
你係咪誤解咗?以為成個網絡得連登?

老屎忽就一定要係連登開account?
樣衰係事實
唔係我做左咩行為直接或間接令你樣衰
又唔係我中出湯盈盈

唔通你煮飯難食
又要夾硬形容「你煮飯煮得好特別喎」
咁如果咁樣修飾可以令到錢七好過啲嘅
我唯有講句「小妹妹個外表好特別喎」
係咪會感覺良好啲
你都白撚痴
十一年前撚有連燈咩
你pr 行開d啦屌你老母
唔係連登老屎忽 但係連登做老屎忽?
加拿大執葉律師來香港扮律師
真啊 大家都有讚佢靚左
有google依樣野 你自己去睇完『欺凌定義』先

屌依d基本野都要人教 你真係冇咩家教
咁話人好靚,對腳好淫好好J,算唔算欺凌?
中間個個句係性騷擾 第二個範疇了
連登狗係咁嘔心
自己講閪嘢就話真性情
Thread撚講就上道德高地指責人
G持
好多嘢玩過晒火
本質其實係心地唔好
連登仔仆街冚家剷就唔係第一日知
當然咁講唔代表咁樣啱啦
亦都唔使小學雞咁話"你都係連登仔" 自己有冇做自己心知

你講呢個情況事主冇得罪連登仔 連登仔冇藉口
就係咁人哋個樣都可以講足咁多年

有啲情況仲要係連個樣都冇咩特別可以畀人哋講
但係連登仔都可以追撚住咗人哋十幾年
所以點解我一開始會話佢哋係仆街冚家剷 根本唔係第一日知道
覺得大部份人都係半笑半同情佢咁,佢大個女係靚左大家都有讚佢 無樓主講到咁仆街,大家都知女大十八變啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞