講真,宜家返深圳班人係咪差不多返夠了

366 回覆
227 Like 439 Dislike
所以出入關啲人無靚女,好醜
呢野都唔啱香港人口味,個包芥辣綠色包裝買香港真係戇鳩
昆你唔識牌子,其實野雞平貨
有冇美誠買
香港的雖然不能間間調查有沒有日日消毒。但起碼香港是有這方面的指引及概念。私人的有權可致電相關場地查詢。政府康文署的亦會跟政府指引派人清潔。大陸應該是連這個清潔概念意識都沒有
咦碌完面書無左 山姆中伏關注組
都唔知你講咩。。。 邊個叫你亂掃。。。
你呢啲廢人,正一井底之蛙
淨係啲錢com洗咗購買力起碼增長咗150至200%左右已經夠開心啦
好簡單啦剪我頭髮拒收20蚊都有洗頭基本洗頭服務剪得都唔錯比35至40哇剪到有LAYER又有洗頭吹頭立頭乜都齊曬, 香港嗰啲濕鳩速剪UBHOUSE俾70蚊仲黑口黑面, 條友成個道友咁渣個剪頭髮我橙都歪嘅系就系剪咗個型呀但系生長咗冇人哋嗰啲有LAYER嗰啲咁靚咯
你唔好話坐車食者買嘢消費嗰啲啦, 1分錢1分貨, 喺大陸人眼中香港人俾嘅價錢算貴噶啦所以有服務好正常姐喂大佬我使少少錢香港就黑口黑面返到去你話揀唔揀都好啦起碼笑笑口咁個人都開心啲啦
返夠?咁香港更加呆夠
咁你係邊?
香港成百9幾萬新移民
仲有班窮撚同港豬
再畀全港傳媒吹多2吹
就講到成幾百萬去咗咁
當日統一哂傳媒,由治及興果然好有用
香港成百9幾萬新移民
仲有班窮撚同港豬
再畀全港傳媒吹多2吹
就講到成幾百萬去咗咁
當日統一哂傳媒,由治及興果然好有用
點會冇人上
搵三萬喺大陸等於搵六萬up購買力
指引啫
又唔係強制
應該幾好屌
當本地餐廳用大劣預製合成飯,化學檸檬茶,外賣盒係淘寶甩色嘅,班員工講普通話互相溝通,其實留港消費又有乜意思?

有無問過啲“本地“集團貨源?

利申:絕望嘅留港撚
每逢吹奏大陸post,都見到呢段嘢,頂多改下字眼
支那狗閪認證為何深夜總是愛 死全族
同19年前比 中小學多咗好撚多支那狗
以往我住嗰區唔會咁多細蝗明目張膽講支那話
呢個Post 證明連登都係支那狗集中地
做支那狗仲要占占自喜
中聯辦都讚你地在港年輕支那狗用腳投票 收編易過閪
我同你係同族啊
講客觀嘢都要死
你有冇英美澳加護照啊
你死落人哋到都唔要你啦
網絡loser
無事定無報
然後一堆人講北上幾好幾好
享受生活
仲要搵大劣同日本比
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞