Jaybird耳機討論區

205 回覆
2 Like 3 Dislike
Bird Bud X 配咩size 海綿好?
請問Jaybird X 3 邊到有得買

邊到有深綠色買? Amazon要$300
諗緊Bose soundsport wireless 好定x3好 求意見
請問Jaybird X 3 邊到有得買

同問

amazon/ebay
諗緊Bose soundsport wireless 好定x3好 求意見

同問

同問

已買bose , 開心使用中
x3 amazon $99 now
香港行貨出左
香港行貨出左

$1139
香港行貨出左

$1139

抵玩
Amazon 860港幣直運香港已買
Fredom vs X3, 買邊隻好?
如果講電話邊隻清d,
聽過音質比較又如何?
如果講電話邊隻清d,
聽過音質比較又如何?

Help pls
如果講電話邊隻清d,
聽過音質比較又如何?

Help pls

freedom 輕型d, 但內置得4hr 電,佢有一舊好似尿袋既clip 有4個鐘電,加埋=8hr
x3 就大舊d 但內置8hr
2者聽歌同電話都係差唔多
始終佢係foe 你運動
如果講電話邊隻清d,
聽過音質比較又如何?

Help pls

freedom 輕型d, 但內置得4hr 電,佢有一舊好似尿袋既clip 有4個鐘電,加埋=8hr
x3 就大舊d 但內置8hr
2者聽歌同電話都係差唔多
始終佢係foe 你運動

freedom 果隻用咗clip會好重,有機會易甩
個eq點set好?
有冇人知點較同時2個device出聲
依加如果PC出緊聲先,手機再開聲
唔會聽到手機聲,要等PC停左先聽到手機聲
push
jaybird run 睇片冇聲有冇得搞

ching 咁快入手
你個問題見好多鬼佬喺啲review片有講睇片唔掂

ching 咁快入手

聲就真係好好j既 但睇片冇聲同whatsapp voice message冇聲
x3 我whatsapp 同聽電話聽到人地聲但自己講野冇聲, 有冇人一樣?點搞?

ching 咁快入手

聲就真係好好j既 但睇片冇聲同whatsapp voice message冇聲

巴打可唔可以講下啲制難唔難㩒
諗緊買b&o e8定 run
但又唔知b&o 做gym又會唔會好易跌出黎
本身好想買Run
但見越來越多人話接收距離唔掂
左耳又經常窒下窒下
上面又話whatsapp, 睇片無聲

睇黎都幾唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞