Jaybird耳機討論區

205 回覆
2 Like 3 Dislike
Amazon 99.9入手

快樂使用中

巴打可唔可以幫手度下隻耳機有幾長?
Amazon 99.9入手

快樂使用中

巴打可唔可以幫手度下隻耳機有幾長?

冇野了,上官網搵到
$99 堅抵
129 今日到貨
99 再入一隻。。
Freedom 用家用左4個月lm
Freedom 用家用左4個月lm

用左兩星期

發覺舊control好重,唔縮線行兩步就跌埋一邊

都係x系列好啲

巴打,係咪呢條link果個就啱

巴打,係咪呢條link果個就啱

入手未? 岩岩睇已冇貨
買咗
三月頭送到
買咗
三月頭送到

Me2
又補左貨
$99.9
又賣晒?
1月尾買 今日到手
想買x3可以去邊買如果係香港?
應該都係得amazon 有
等amazon補貨啦
之前係amazon買
經ups I-parcel送嚟香港
寄咗成個月都未到
搵I parcel CS又無人應
最後退款時問amazon CS
話check到寄失咗
之前係amazon買
寄咗成個月都未到
話check到寄失咗

Jaybird係正嘢所以俾人撻
之前係amazon買
寄咗成個月都未到
話check到寄失咗

岩岩運緊過黎,都係i parcel送
之前係amazon買
寄咗成個月都未到
話check到寄失咗

岩岩運緊過黎,都係i parcel送

頂!我都係
我都係 i-parcel , 話二十號到,點知10號就到左

我果隻24號到,但依家清緊關
但上網睇有人用iparcel清關之後好耐都仲未收到件

我本身22號話清關,清極都清唔到
問amazon就話寄失咗
問i parcel無人應

你都係問下好

我本身22號話清關,清極都清唔到
問amazon就話寄失咗
問i parcel無人應

你都係問下好

睇錯
我件嘢本身話2月2日到
1月22日已到香港,話清關
之後delay到貨日做2月12日
最後當然都係收唔到
香港係咪冇x3現貨賣?

我果隻見到佢清關,第二日朝早十一點郵差就送黎,不過冇人起屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞