Jaybird耳機討論區

205 回覆
2 Like 3 Dislike
前幾日訂
話20號出貨
而家都21號,計US time 20號點都過咗

You have why play me (again)
前幾日訂
話20號出貨

俾啲耐性
請問大家有冇覺得條線短!轉頭時,兩邊耳互相拉扯。。。

音量要較到8-9成。

右耳會痛。
7號訂,15號寄,揀咗最平嗰個運費,原本話2/3到,結果琴日21號就到咗

音量要較到8-9成。

右耳會痛。

我反而覺得線條條fing,用個cord clips整短佢,依家條線貼住個頭,好fit,個頭點郁都冇事

音量我較4-5成已經好大聲

至於耳痛,我仲未長時間咁用,未至於痛,但都有少少唔舒服
前幾日訂
話20號出貨

俾啲耐性

上次送咗成個月都唔到
已經令我無晒耐性

頭先兩粒鐘前終於出咗貨

音量要較到8-9成。

右耳會痛。

你隻耳會唔會有啲問題
較到咁大聲

音量要較到8-9成。

右耳會痛。

你隻耳會唔會有啲問題
較到咁大聲

我用iphone 聽 podcast,可能太舊,推唔起
我估 jaybird 冇擴音,同樣iphone,用onkyo,可以6成音。
另外見佢網頁套套片都反轉載,我唔用扣,會跌出黎

音量要較到8-9成。

右耳會痛。

你隻耳會唔會有啲問題
較到咁大聲

我較5成已經好大聲
係唔係只係得黑色, 仲未出綠色?

音量要較到8-9成。

右耳會痛。

你隻耳會唔會有啲問題
較到咁大聲

我較5成已經好大聲

我用 oneplus 3t, 真係50%都好大聲
之前用jaybird x係vw細聲少少。
係咪冇曬99usd
香港幾時出阿
手痕訂左 21號先送貨
係唔係只係得黑色, 仲未出綠色?

而家有得買深綠色
有咩方法連左線之後淨係用x3講電話?成日有電話打入自動變返用iphone聽(sorry,可能1999)
有咩方法連左線之後淨係用x3講電話?成日有電話打入自動變返用iphone聽(sorry,可能1999)

你用iphone 接,就會iphone 出聲
你用耳機接,就會耳機出聲

唔該巴打 但有無方法我iphone接但耳機出聲?
X3睇黎冇行貨
琴日送左貨
但d配件好多
跑步帶住係幾舒服既(用左縮短條線個夾) 又唔會易甩
但帶得耐隻耳會有小小痛 係咪size唔岩?
同變返正常mode咁帶 果2個夾唔知收去邊好 又驚唔見
用運動mode 黎戴講電話好細聲
屌你老母
嚟到連登都仲要俾
耳機
手機
呢類蝗語荼毒
正大陸閪

唔叫耳機叫咩?
我真係唔識想學野

叫耳筒?

講開耳筒

唔該巴打 但有無方法我iphone接但耳機出聲?

iphone 接聽後, 藍芽圖示有得你揀邊到聽電話(可改).....
請問Jaybird X 3 邊到有得買
請問Jaybird X 3 邊到有得買

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞