Apple Watch 用家討論區 (66) Series 10 / Ultra 2 黑色

85 回覆
0 Like 0 Dislike
Ultra 一樣係鈦 一隻原色 一隻Matt black
個人覺得兩隻金屬感都重
原色夠白搭 易打磨 黑色新款又型
最靚一定係s10 Hermes
鈦要polishing 難度係比ss高好多倍
用左gs 隻Zaratsu(超鏡面拋光)技術

要講膠 其實s10 鋁隻jet black 先最似
成舊亞加力膠咁 一d金屬感都冇
當然一分錢一分貨
以呢個價錢黎講都滿足都大部分人
Dllm上面個月買依家都仲未送貨
呢條同上代磁石果條分別在?
S4 路過,舊電就快頂唔緊
好癲 原來我有個fd仲用緊s3
利申:今日買左s10了
其實根本隻野唔壞根本唔使換
我都係S3 上 S10

為咗啲新功能上去

等咗成個月都未有
門市冇現貨?
Cancel 佢再買過好過 前日有貨即買開心使用
jet black 真係似膠同唔顯眼 實用行先,

要靚就一定買titanium 先夠閃
落場睇到實物jet black,好易痴手指紋,同埋明明係鋁製,依家好似膠,真係各花入各眼唔識欣賞,以前隻鋁反而仲好
今日晏晝見沙田有但唔得閒去,依家睇又要到11月先有店取
有就買左先好似兩星期內拎貨都得
所以唔明d人點解吹奏
明明其實一般般
上個post仲吹到話表裡都係黑色
隻物料花左都唔會甩色
但事實一搵就勁多甩色露白邊圖
再唔係去睇睇display都知乜事啦
我都真係情願要 SE 嗰隻黑
隻 jet black 真係令我卻步
但又孤寒唔想買 titanium
睇下有冇倉底ss s9買黎玩下
係… 我自己會排jetblack最後
無論手指模塵同刮花都好顯眼
應該捱唔到3年就花晒
一隻apple watch正路閒閒地戴到5年以上
買隻SS/titanium都算係咁
Jetblack 好靚 用左一個月都無花過
去旅行SE 1代入左水開唔返機
claim 要搵apple, 唔知仲有冇得整呢
拎上華強整好過啦
s2升ultra2
我頭先買到,即日拎得
最後買左邊款
琴日朝0800見幾間士多都有貨,即刻㩒左條去九龍塘拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞