[A/I] Monster Hunter Now (72) 非洲人下星期hea刷C石當儲碎片

309 回覆
1 Like 0 Dislike
但我們也在考慮如何縮小新用戶與資深玩家之間的差距,這也是重要課題。

冇得解決 新手咁易升到g10 老手仲唔覺得白玩棄game 咩
問題7:剩下的武器種類是操蟲棍、斬擊斧、狩獵笛,所有武器實裝後是否有大型更新的計劃?

儘管武器種類不再更新,我們正考慮加入改變狩獵系統的元素。

係咪即係唔出新武器
屌佢老母仲等我儲一大堆料等佢出劍斧
所有武器實裝後冷靜啲
應該都係一季一新武器
想儲把炎王斬斧玩零解
雙刀係咪可以長時間鬼人狀態?係要點trigger ?
防具加既屬食唔到會心擊
鬼人冇氣都會比你打完一set平a
平a時j迴隻怪可以重置平a進度
咁隻怪攻擊密度高理論上可以唔斷鬼人
又唔係pvp有咩所謂
問題係新手可以打8星古龍門檻太低…. 打唔贏,糞N諗緊有冇方法令佢哋課金後打得贏又唔會食相太難睇….
最後只食武器屬性值唔食屬強
變左得銀火武同泡狐武岩用
宜家入場好似係睇HR?
HR要時間農,咁練習時間實有
但打機叻唔叻嘅野好難講,練完到最後都可以雷死你
如果有新手追趕機制令裝備數值好啲,過嘅機會理論上會高啲
識睇一定睇留言,滿滿嘅同感
啲新裝睇到一頭煙 可唔可以佛系玩?
今次張飛賣成118蚊
不嬲都可以佛系
一係就整哂出黎先再慢慢砌
好平啦,Shibuya 果個3000 yen

利:曲
利2:我唔會課
本傳弓以外用得最多就係棍同笛
好似有leak話下次出斬斧
即係等到wilds出都未有得玩主武器
諗到棍可能仲要點燈先玩得⋯⋯
https://store.monsterhunternow.com/zh-TW
web買都係$118不過唔知點解多300石
因為唔駛比平台抽水
點解唔得?你佛就唔駛追強度
屬5黑角繼續玩咪得
https://monsterhunternow.com/zh/news/tc-community-202411
3.本次線下活動不設門票,未中選獵人也能前往會場同樂
4.活動當日未出席者將不會獲得相關活動周邊。
迫人去九公
打完厹再行去圓方
半個鐘一批怪,你清完有時間再算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞