小紅書小姐姐:我为什么裸辞北京投行工作到港大读MBA?

240 回覆
71 Like 325 Dislike
學費貴,等我幫下佢
臭雞熄撚左美顏磨皮filter先講野啦
嚟香港發展妓女事業
啲中國人好鍾意喺hku呢幅牆影相
好似係佢哋嘅景點嚟
似係收錢幫課程出po 賣廣告姐
其實呢啲咁高調嘅大陸妹,一係嚟香港做agent 收錢幫佢啲同鄉落嚟,一係嚟香港做高級雞,專接大陸佬生意,小紅書好撚多
大陸妹真係好撚正
有冇做141,要不要哥哥資助一下蛋白質和家用?
大齡女子
北京投行
講白d就係雞,差在比上司屌定客屌
支那陰道蜚聲國際。香港人咁近大陸都不斷有人中,去到英美澳加呢啲左膠當道嘅地方根本所向披靡。鬼佬試過筦式iso仲點會在意本passport
黎做🐔
睇人同財力
見過啲Oxford grad ibanker都一樣鍾情支那陰道
無學歷? 買嗰Mickey mouse PHD 囉,有錢唔難解決 最緊要trophy wife 個正職做得好
呢啲家庭無論華洋,上流社會特別多,嘔心在trophy wife 真係覺得自己有料到,無自覺。

鬼佬唔單止白鬼,唔少移得民嘅印仔都有錢同有high socio-economic status.
只不過本passport 洗唔去本性,
鍾意筦式iso, 好難搵到其他民族正常女性肯幫你毒龍鑽完後無心理負擔,得支那陰道覺得無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞