Metal Build 討論區(173)登登燈櫈

750 回覆
1 Like 1 Dislike
其實宜家仲炒得嘅好似得返唔係好多款
係呀,隻野又出得靚呢個價超級抵玩
唔似正女2出得咁柒
下隻呢啲換色 全力等現
炒嚟炒去都是嗰十款8款
慘在有啲機點出都會有人買
紅蓮pb原價三入 三紅2400路過
三紅記得呢度有巴打5000入快貨
RG? 隻紅色又幾靚
FB班友痴撚咗線
買唔起咪玩少隻 合理化買老翻都on撚鳩鳩
隔離shf都有班人係咁
玩老翻都咁理正氣壯
同台狗差唔多,果然大家流住一樣血
台狗最鍾意淘老翻模型
無入SHF 唔清楚
不過下面一堆撐 又係好好笑
又利申自己有初版又SB 之後又買隻MC黎扭
係咪驚扭鬆隻正版跌價
咁驚跌價應該一早唔好開盒
當投資的話買金好過
mb呢啲你唔扭擺盒都會自然鬆
一買就開出玩先最對得起嗰價
仲有隻傻閪雪雄,之前死狗咁一搶到隻SF周街講大貨好易買。佢同Alen yau真係grp中孖寶
結果佢自己搶完都係唔敢display, 又係擺mc
搶完影得個盒,都唔知係咪私下放埋了
FB真係好多白卡
叫得AL都9成有問題
真係好多白卡,有個想用正女2加夜雀換突自
不如用100隻50蚊扭蛋換突自
mc嗰隻睇過大陸仔開箱,嗰頭真心不了,又唔係好平
其實玩得咁辛苦,不如整隻mgex sf好過啦
肯俾心機上埋色的話,靚過mb都得
最後都係忍唔住訂咗隻雪霸 連埋之前隻維爾賓一齊玩

都係打機戰先識聖戰士,機設將型
班人啲價值觀錯撚晒,宜家講緊買翻版,即係支持支那狗侵權同犯法,就當笨大仆街炒家吸血,咪唔撚玩囉,講到唔玩會死,仲要合理化自己買翻版,呢啲中國特色思維係咩人心照啦,畀人diu得少on99
呢啲咁搵錢既item之後一定會再繼續出
今次買唔到咪等下次 分分鐘下年出spec2
買唔到咪玩少隻算
可能有d 人係真收藏家
不過買老翻我覺得點都係問題
你想粗玩咪買隻robot 耐或者模型囉
雖然人人對玩具睇法唔同
我自己買左一定會開箱玩
玩具就係要來玩,雖然最後都係擺左post 就唔多搞。
真係 條友一買到就唱通街話好易買乜乜乜咁
宏觀咁睇大師真係最正常幫大家買既野封頂
係,重點都是要尊重版權
而且sf模型選擇都唔少,唔玩mb玩其他都唔錯
唔想食炒的話,無必要強求mb
真係收藏家嗰啲自然就會搵時機買,邊會上來問買唔買翻版代替好
真收藏家係影完沙龍就入盒

99%新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞