Metal Build 討論區(173)登登燈櫈

750 回覆
1 Like 1 Dislike
呢個留返喺魂展出
睇黎呢兩隻要等好似清水西咁出隻魂store版先買到
就算玩家抽中
水位咁高
玩家都變炒家
睇個勢笨大會keep住出sf+destiny
係每次出貨量都唔多
佢肯keep 住出1/2年應該可以變人棄產品
都一定會搶到hihi
廠西出左幾年都繼續清完又清
呢2隻更加受歡迎到時日日俾人在門口捕住得補貨
總好過而家咁
要壓低個價 好次三紅00咁出2次大貨已經得
笨大根本唔理 你炒高d 下次再賣貴d都得
佢點都要在條line keep一兩隻神枱野掛
有啲炒款先吸引多啲炒家衝入來炒埋其他谷鋪量
唔係的話解釋唔到點解力天saga會缺貨...
gffmc wing現在無得點炒就人棄無人要
炒左十年重唔夠
人棄咪好
我原價撳到都開左黎玩啦
啲人唔貴唔追就真
mb 其實唔少款現在都同原價差唔多,甚至平過原價
但是啲人講得最多都是最炒得嗰啲

自已私心的mb新手入坑考慮:
seed: strike系列,特別係嫣紅突擊
00: 新版3紅00r , devise exia, 黑色正義女神 (正義女神2型雖然平,但是要夾埋其他00先好玩,唔建議新手入)
UC: Hi nu, x0fc
其他:平過1k的真三一,雪霸,紅蓮聖天八極式
黑突擊都底玩
黑突擊魂展野,都算炒起左,唔易入手
想盡量㨂啲和原價差唔多又唔錯的款先
呢啲炒款有愛先再考慮
突擊入手的話都是建議廠西或者嫣紅突擊先
粉西呢個價有空裝有斬艦刀其實係算抵玩
唔中 唯有等mighty strike
鳳裝和空裝版都抵玩。
普通色空裝加裸裝strike加埋都差唔多2k
嫣紅版空裝突擊現在可能千六千七都買到,還多把大劍玩,抵到爆
鳳裝嫣紅一樣無炒,都是好抵玩,可玩性又唔低
雪霸無乜後生識架喇,倉底貨仲有得撳
要入手真係無限突擊系列,除炮筒其他背包都正常價入手到
嫣紅 3紅 紅蓮
訂左喊3聲
雪霸應該唔少人都是睇機戰先識
私心覺得佢都俾左唔少心機出呢隻野
機戰迷的話可以諗諗,反正雪霸的合金成品都唔算多選擇

突擊就真係背包先係主菜,買極都好似唔夠裸裝strike用
3隻都訂哂
自用驚閪
嫣紅隻紅 唔係個個都岩
所以最後咪平過普通色
我就覺得隻粉紅幾靚,無咩問題
真係好介意嘅,加少少買返原色都ok
咁最抵係力天saga
可能1600都收到
saga 1600好難徵到掛
當1750買的話,都唔會抵過嫣紅好多
真係要講劈價的話,x1應該都無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞