曼谷有冇住過邊間酒店係冇鬼

190 回覆
7 Like 237 Dislike
grand eastin hotel phayathai
泰國大把神佛保右我
開一開啦唔該 我常客黎 想避免下
你要啫, 我唔駛喎
67啦,驚就返屋企抱住老母訓,唔好話出境,出區都咪撚諗
你問鬼先得wo
如果鬼要敲門先入到黎 請問你驚乜春
小偷都識試下開鎖啦
我佛你
On9仔
要跑得快過小明好撚多喎師兄

1,670 km/hr
At the equator, the distance covered is equal to Earth's circumference of 24,901 mi (40,075 km), and it takes 24 hours for Earth to cover the said distance. Therefore, the average speed of Earth's rotation at the equator is about 1,038 mi/hr (1,670 km/hr) or roughly 1,000 mi/hr.
有乜好驚
成日覺得 啲鬼咪過嚟嚇死我囉
輪到我變鬼實打撚到你仆街
講就兇狠
你心被有鬼
如果人死後會變鬼,
咁隻鬼憑乜覺得佢嚇死我之後我變成鬼唔會搞返佢轉頭
佢真係弱智
conrad 有咩, search 唔到
間間都冇啦
你以為係女鬼
睇吓人地鬼佬顯靈片,睇得多就知好多堅料過人地講嘅
間間酒店都有鬼呀,你屋企廁所都有,咪撚去廁所呀,而家你後面都有隻,on9迷信撚
如果你想搵1500以下一晚、住得舒服而且冇啲靈異傳聞的酒店,可以考慮以下幾間:

1. Novotel Bangkok Sukhumvit 20
這間酒店位於曼谷市中心,交通方便,價錢親民。酒店設施齊全,有泳池同健身房,服務質素亦不錯,而且位置相對比較靜。

2. Holiday Inn Bangkok Sukhumvit
這間酒店屬於國際連鎖品牌,位置便利而且價錢合理。房間舒適,服務專業,沒有什麼靈異傳聞。

3. Amara Bangkok
位於Silom區,這間酒店環境優雅,有天台泳池同高樓層景觀。價錢通常都唔會超過1500,而且好受旅客歡迎,冇聽過有靈異事件。

4. Eastin Grand Hotel Sathorn
這間酒店價錢雖然接近1500,但服務非常好,而且酒店直通BTS車站,出入非常方便。環境乾淨,設施一流。

呢幾間酒店都屬於知名品牌,住得舒適而且冇乜靈異事件流傳,應該符合你嘅要求。
地球自轉速度有1670公里每小時
你咩鬼可以跑得咁快?
如果鬼唔受地心吸力影響,咁就算佢跑步時速達到1670公里每小時
一樣唔會留係原地
所以啲on9 又作咗個替死concept 出來
就係嚇撚死咗你,你就要留係原地繼續嚇人
佢就收工可以昇天

完全係華人心態諗出來既野
即係鬼有個任務就係要嚇死人/搵替死鬼
跟住鬼就可以升天
被佢嚇死既就要繼續留低嚇人

之但係個d鬼神傳說,同一隻鬼又可以留係同一個地方嚇死無數人

即係點?鬼要睇業績?
a鬼要嚇死5人先可以升天
b鬼就嚇死1人已經可以升天?

咁俾a鬼嚇死左個d人又會變成鬼,
唔通a鬼嚇死個d人唔會阻止a鬼升天?

如果有人阻你搵食,令你賺少左100蚊
你會唔會睇住佢繼續賺錢而唔阻撓佢先

同埋人類歷史入面死過咁多人,如果真係有鬼,咁即係周街都係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞