華郵:以色列幻想徹底勝利 一錯再錯

81 回覆
13 Like 94 Dislike
講決方法咪就係以色列女人個個著罩袍,捉啲LGBTQ石刑
普立茲特別多美奸
以色列製造仇恨,我冇資格叫阿拉伯人唔仇恨以色列
依加以色列係獨裁政權

最上個個總理話要打,下面個啲根本都唔想打
一早睇穿呢啲「中東問題專家」咩貨色 一味強調中東問題好複雜好複雜好撚複雜 冇得搞 搞唔惦 不斷出問題 呢渣食中東條水嘅學棍就不斷有嘢撈
即係叫個師父上嚟整水喉 一味話要大搞 你間舊樓好得問題 要搭棚 拆晒啲嘢先有得搞
佢而家係連新阿頭未上,已經俾佢殺左
BB call 直頭無誤差打擊
對平民完全0影響
咁都要反對
用世界和平去叫以色列收手真係ON9 , 人地個真主講明有你冇我, 千幾年歷史你叫邊個屈服先?
二○○四年以軍空襲消滅哈瑪斯精神領袖雅新,十九年後的去年十月七日,哈瑪斯突襲以色列,單日造成約一二○○名以色列人喪生。歷史在在證明,恐怖組織會重組、也不愁找不到接班人,繼續跟以色列長期鬥爭。

至少都好左十九年
左癌話伊斯蘭教係和平嘅宗教喎

但好似絕少見啲回教教長出聲譴責恐怖襲擊
譴責完, D信徒連佢打埋, 邊個出聲邊個就係25
邊個以色列人或真主黨會天真覺得單靠軍事勝利可以斷尾
雙方都係要對家死全家
本身真主黨都係伊朗科水做金主既恐怖組織,伊朗想做仆街野就拎佢黎做佢成立就係為搞屎棍,你分清楚巴解組織國真主黨先好嗎?
根本就係義和團之流嘅垃圾生蕃
伊斯蘭唔係禍害緊全世界咪唔洗理,去個歐洲都要擔驚受怕,唔滅絕佢地點得
所以要消滅埋伊朗革命衛隊
國家安全係每個地方既頭等大事
支持有仇必報/搶奪外來資源果啲先係左派?
Leftard: 總之黑人包頭恐怖組織就要保護唔搞得
以色列人可以放棄國家去做難民,問題解決
民主大美國支持啲
就是獨裁中共的敵人
從這方向諗就包冇錯
幼稚
要明白成個以色列立國之後嘅歷史
一路都係和談做主導
你睇到好多戰爭係因為人哋挑釁
挑釁我當然要打返轉頭
但係佢主旋律求和談一路都冇變
佢成篇文都掉轉嚟講
應該話以色列和談咗咁耐一啲成果都冇
係咪要用強硬手段試返一鋪?
埃及同約旦就係半軟半硬大家互相合作嘅成果
巴勒斯坦問題,纏繞多年
一路都係和談讓步做主軸
唔係點會有2005年撤出袈裟
仲要之前嘅幾個和約
右派係孤立主義,冇利益話知你閪痛,但你太歲頭上動刀就一定打到你仆街
所以佢同沙特已經企埋以色列嗰邊
Donald Trump應該攞諾貝爾和平獎
打撚到黎巴嫩親西方黨派上台囉,你個政黨日日都話要殺我,日日射火箭炮過嚟,我梗係打你老母臭閪打到你斷氣,睇下下一家執政有無話要殺過嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞