三成七BNO簽證申請者為非特區護照之中國護照持有者

189 回覆
117 Like 21 Dislike
妻子拎到特區後再拉埋父母
中國人先最醒目 有得走就走
講幾多次都無用
淨係睇個數字就信到十足 完全唔會諗下合唔合理

同埋有人特登隔一排就攞出嚟loop
英國最新一期六月份已經無再講呢個錯數據
都要特登攞返上一期三月份嘅release出黎講
咁撚多畜生英國唔擋架咩?
計埋賣港賊咪37% x2
BNO holder 嘅 partner ,關特衰撚事
所以咪話呢度支那護照多過特衰嘅數據唔撚合理,明唔撚明
你哋覺得唔合理
因為假結婚嘅情況
同連登大部分移民撚嘅情況唔一樣

我又唔信英國咁大個政府
係發佈數據之前唔會verify先

都好肯定英國政府系統係識分依三款travel doc
前兩者去英國一定要visa
特區去英國旅行係visa free
都講咗一百次,係因為親身去搞visa 先有分中港,用app申請佢個系統得中國,要講幾多次先明?
啲人有心spread假新聞
申請完未verify就approve?
未verify就公佈數據?
係嘅話英國政府都幾撚廢
支那人一有機會一定會走
經歷九死一生都要南美偷渡美國
有個咁嘅國家覺唔覺得好悲好可恥
你真係好撚癲用咩護照黎申請visa 佢地會唔理?
一入境已經要理啦,交晒護照交VISA Confirmation Letter 做證記啦,有晒記錄重上乜Q報呀?

你 on9 成咁仲好意思叫人驗腦?
上面咪有巴打講咗英國政府已經無再用囉
一睇你咁講就知你無撚黎過英國生活啦,英國政府成日犯錯你以為好奇?啲文件資料成鳩日錯包括連人名都串錯成日都發生架啦自己上網睇吓新聞都知

要移民去一個政府仲廢過香港嘅地方住
屌你好蠢呀,總之知海關見到你有visa 咪俾你入囉
你用香港定中國護照關佢撚事呀,佢點會特登上報俾HM呀天才,個海關連個app將香港護照當中國護照都九成唔撚知啦,咁佢搞咁多野做咩春?

同埋上面有巴打已經講咗係錯數據,英國政府已經無再用,你當英國政府神一樣?你咁講更證明你根本無撚黎過英國生活
即係你承認你無撚黎過啦係唔係?
有又點 無又點
移民去英撚好撚威?
咁即係無啦,無你就收皮唔好講咁多大道理
講到自己講嘅野係真理但原來係一件未撚黎過未撚理解過當地嘅井底之蛙,柒撚到
C君龍殺左人,法庭判埋,係事實。
你個偶像所謂性侵個source係trust me bro.

就算我當你真係兩件事都係真嘅,殺人點都應該嚴重過性侵。
而且羅只係難民身份未係BC。條放火支那人已經有中香身份證仲有筍工俾佢撈。

其實你係倒米定點?次撚次都高級黑跣鳩黨。你收緊黨錢但係又煽其他人反黨,成日打住紅旗反紅旗係咩居心?
柒得過有啲人成家洗幾百粒
移民去承同一個垃圾政府
你咪唔好信
大公司同政府不嬲做好多戇鳩野
你咁撚好笑嘅?移民一定要個政府叻架?
有人鍾意玩人妖所以移民去泰國=佢覺得泰國政府叻咁呀?
一定要個政府做野叻先可以移過去?你個腦原來咁撚單一
黃屍咪又係貪所謂「民主」「自由」
但民主自由要換嚟一個垃圾政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞